Portofelul din Piele de Piton
Mergi la continut

Pielea de Piton este una dintre alegerile evidente pentru a obtine un look de un stil impecabil. Pentru ca este pur si simplu frumoasa, eleganta si intotdeauna la moda.

Accesoriile din Piele Exotica, au darul de a fascina pentru totdeauna. Cate persoane cunosti care si-au cumparat un Portofel din Piele de Piton, dupa care s-au plictisit de el?  Imposibil! Pentru ca accesoriile din Piele Exotica emana stil pur prin toti "solzii", ele sunt imposibil de uitat sau de ignorat.

Pentru ca am observat din ce in ce mai mult ca moda are tendinta de a utiliza imprimeurile tip animal print sau chiar care imita texturile pieilor exotice, iata cum poti deosebi pielea exotica reala de o imitatie, chiar si una reusita:

 

Detaliu Piele de Piton - solzi miciPielea de Piton cu solzi mici, in culorea naturala este un adevarat spectacol pentru oricine o priveste.

Este si simplu de deosebit de imitatiile din piele stantata: in primul rand un accesoriu lucrat din Piele de Piton veritabila are solzi, ale caror capete nu sunt complet lipite de piele si pot fi clar simtiti la atingere. Atunci cand iti treci mana peste aceasta piele in sensul invers cresterii solzilor, acestia se ridica si chiar agata usor, ceea ce nu se intampla in cazul pielii stantate. Apoi, priveste cu atentie coloratia solzilor: la pielea exotica naturala, fiecare dintre ei are propria culoare, pe cand la pielea care imita pielea exotica, este imposibil sa recreezi acest efect.

 

 

Detaliu Piele de Piton - solzi mariPielea de Piton cu solzi mari, este cel mai des vopsita intr-o culoare uniforma. Frumusetea ei consta tocmai in efectul creat de acesti solzi mari si este imposibil de imitat. Si acesti solzi sunt numai partial lipiti de piele si se ridica putin la atingere.

 

Cu toate ca textura aceasta, cu solzi, poate parea la prima vedere sensibila, ea este de fapt incredibil de rezistenta si poate fi punctul de atractie al tinutelor tale pentru multi ani.

Si bineinteles, nici un accesoriu din Piele de Piton nu poate fi foarte ieftin. Daca accesoriul pe care te pregatesti sa il alegi costa tot atat cat un alt accesoriu din piele comuna, atunci cel mai probabil el nu este lucrat din piele exotica.

Unul dintre cele mai iubite accesorii lucrate din piele exotica este portofelul din Piele de Piton, a carui textura superba se preteaza atat modelelor de portofele si portofele plic pentru femei, cat si celor de portofele pentru barbati, iar Bocane ofera ambele tipuri de accesorii, in sectiunile de accesorii pentru Femei sau pentru Barbati.

O primavara plina de stil!

 

 

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate