Cos de Cumparaturi

Nu ai produse in cos

Comanda la Easybox
Acum este disponibila livrarea in reteaua Easybox cu o taxa de livrare de numai 5 Lei! Nu mai astepti curierul acasa, iti alegi Easybox-ul cel mai apropiat si iti ridici coletul, simplu si rapid, cand vrei tu.
Recomandam plata cu cardul pe site pentru comenzile care vor fi ridicate de la Easybox. 


Livrare prin curier rapid cu 15 Lei oriunde in Romania

Indiferent de valoarea comenzii tale Livrarea standard costa 15 Lei! 

Livrarea standard este oferita la costul de 15 Lei prin curier rapid (Fan Courier sau Sameday). Vei primi prin email informatii despre curierul care va livra comanda ta atunci cand procesam comanda.

Cand se livreaza comanda

Comenzile pentru produse disponibile in stoc vor fi predate curierului nu mai tarziu de urmatoarea zi lucratoare. Produsele la Precomanda se manufactureaza in 2-3 saptamani de la achitarea avansului, sau conform termenului stabilit la plasarea comenzii.

Termenul de livrare estimat de curier este de 1-2 zile lucratoare dupa preluarea coletului.

 

Important: Ne rezervam dreptul de nu expedia si de a prelungi termenul de livrare pana la confirmarea telefonica a comenzii in cazul comenzilor care nu includ toate informatiile necesare livrarii sau care necesita detalii suplimentare din partea clientului.

Livrare internationala

Pentru livrari in afara Romaniei, prin DHL Express, pretul incepe de la 99 Lei, iar livrarea se face in 2-6 zile lucratoare oriunde in lume.

Actualizat 08.12.2021

Sus