LIVRAREA COMENZILOR

 

---
Pentru ca 15 August este o zi nelucratoare, comenzile plasate in 14 August inainte de 14:30 vor fi livrate de Fan Courier in 16 August, iar comenzile plasate in 14 August dupa 14:30, 15 si 16 August vor fi livrate Luni, 19 August.
Cumparaturi placute!
---

Taxe de Livrare

Indiferent de valoarea comenzii tale, in aria de acoperire Fan Courier, Livrarea este Gratuita! Taxa de livrare in afara ariei de acoperire Fan Courier este de 29.99 Lei.

Cand se livreaza comanda

Comenzile plasate in zile lucratoare inainte de 14:30 sunt predate catre Fan Courier in aceeasi zi. Celelalte comenzi vor fi predate curierului in prima zi lucratoare.

Termenul de livrare estimat de curier este de 1 zi lucratoare.

De exemplu, daca ai plasat o comanda Luni la 10:30, vei primi produsele Marti, iar daca ai plasat comanda la 15:30, ea va fi ridicata de curier Marti si va fi livrata Miercuri (exemplul este valabil pentru zile lucratoare). 

Important: Ne rezervam dreptul de nu expedia si de a prelungi termenul de livrare pana la confirmarea telefonica a comenzii in cazul comenzilor care nu includ toate informatiile necesare livrarii sau care necesita detalii suplimentare din partea clientului.

Livrare internationala

Pentru livrari in afara Romaniei, prin DHL Express, pretul incepe de la 79 Lei, iar livrarea se face in 1-4 zile oriunde in lume.

Actualizat 02.04.2019

Sus