Mergi la continut

CUM CUMPAR ACCESORII BOCANE?

 Cauta accesoriul sau accesoriile dorite in magazinul Bocane.ro, si apasa pentru fiecare butonul Adauga in Cos. Poti comanda mai multe accesorii intr-o singura comanda.

Asigura-te ca produsele sunt cele pe care le doresti ca si model, cantitate, marime. Inainte de plasarea comenzii poti verifica ori de cate ori doresti continutul cosului tau de cumparaturi.

Date de facturare si adresa de livrare - dupa ce ai ales accesoriile pe care doresti sa le comanzi poti opta pentru datele de facturare si adresa de livrare. Datele de facturare sunt informatiile care vor aparea pe factura ta, iar adresa de livrare este adresa unde doresti sa primesti comanda. Poti opta ca datele de pe factura si adresa de livrare sa fie aceleasi sau sa fie diferite.

Alege livrarea si metoda de plata potrivite pentru tine.

Iti recomandam sa citesti Termenii si Conditiile - pentru a plasa comanda trebuie sa bifezi casuta "Sunt de acord cu Termenii si Conditiile" si apoi sa apesi butonul Finalizare Comanda.

Gata! De acum ne ocupam noi!

 

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie si la numarul de telefon 0341.405.236 sau la adresa de e-mail office@bocane.ro pentru a iti oferi informatii si a iti prelua comanda!

  

Actualizat 02.04.2019

Disponibilitate