Mergi la continut

Idei de cadouri pentru Femei sunt cu siguranta mai multe. Atunci cand doresti sa oferi un cadou unei femei, oferta este atat de variata, colorata, parfumata... incat dificil este doar sa te decizi.

Cand este momentul sa alegem un cadou pentru El apare intrebarea: "Oare ce i-ar placea?". Pentru ca scopul final este sa oferim un moment de bucurie, un simbol al sentimentelor noastre de dragoste, prietenie sau apreciere.

Dar totusi... ce fel de produse putem oferi cadou unui barbat?

Idei Cadouri Barbati

Depinde cat ne este de apropiat si cat de multe lucruri stim despre el.

 

De pilda, daca dorim sa pregatim un cadou pentru seful nostru, o pereche de butoni pentru camasa, o cravata de matase sau un portofel din piele exotica pot fi un cadou excelent.

Ce sa oferim iubitului sau sotului de ziua lui sau cu ocazia unei aniversari? Ce ziceti de o pereche de manusi de piele pentru condus? Bineinteles, nici butonii (mai ales daca urmeaza sa fiti invitati la un eveniment special) sau un portofel de piele pentru barbati nu sunt idei chiar rele nici in acest caz.

Cadou pentru tata, socru sau un alt domn apreciat din viata noastra? O esarfa pentru barbati, o batista din matase sau o curea din piele sunt alegeri inspirate in acest caz.

 

Si pentru a oferi cu adevarat ceva mai mult decat un obiect, lucruri mici precum un ambalaj pentru cadou sau o nota personala (un fel de felicitare in care sunt scrise de mana cateva urari transmise de tine barbatului caruia doresti sa ii oferi cadoul) fac o mare diferenta!

 

Spor la oferit bucurii!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate