Mergi la continut

Politica de Returnare

  Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, completata prin Ordonanta Guvernului 34/2014).

Ai Drept de Retur in 30 de zile pentru toate comenzile 

plasate de persoane fiziceOferta nu se cumuleaza cu alte oferte si este valabila o singura data pentru un client.

  

Cum sa schimbi sau sa returnezi:

 

Trimite un email la office@bocane.ro cu numele pe care a fost plasata comanda, optiunea ta retur - schimb de produs sau restituirea banilor, optiunea transport retur - sa iti ridicam returul (cost 15 Lei pentru comenzile mai mici de 299 Lei) sau returnezi pe cont propriu, si IBAN cont bancar, daca doresti restituirea valorii comenzii. Putem restitui valoarea comenzii doar catre persoana care a plasat comanda.

 

Daca doresti sa expediezi produsul retur pe cont propriu, trimite coletul la adresa Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel. 0341.405.236.

Atentie, pot fi returnate numai produsele aflate in aceeasi stare in care au fost livrate si indeplinesc conditiile de retur de mai jos.

Gata, de aici ne ocupam noi de tot!

 

Daca ai nelamuriri cere mai multe informatii la office@bocane.ro sau suna la 0341.405.236. Iti stam la dispozitie! 

La solicitarea ta expresa, oferim serviciul de ridicare a produsului, cost 15 Lei. Poti opta si pentru Serviciul de Schimb Rapid, la pretul de 29 Lei

Dreptul de Retragere

Conform Ordonantei Guvernului 34/2014, Clientul persoana fizica are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Pentru ca ne dorim sa facem totul cat mai simplu, am decis sa oferim drept de retur 30 de zile, incepand din ziua in care ai plasat comanda. Pentru a iti exercita dreptul de retragere trebuie sa informezi Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel.0341.405.236, e-mail office@bocane.rocu privire la decizia ta, in scris. In acest scop, poti folosi Modelul de Retragere de mai jos numai daca doresti. Trebuie sa ne trimiti cererea ta in maxim 30 de zile de la plasarea comenzii.

Consecintele Retragerii:

Daca te retragi in termenul legal de 14 zile de la primirea comenzii, vom restitui orice suma platita de tine, inclusiv costurile livrarii, mai putin livrarile contra cost pentru care ai optat sau alte servicii suplimentare solicitate de tine. Nu se returneaza costurile livrarii alta decat livrarea standard oferita gratuit, in afara ariei de acoperire cu Fan Courier, taxa de 7 Lei pentru serviciul Deschidere Colet taxele solicitate expres de livrare express sau livrare sambata.  Restituirea va avea loc in 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Vom efectua restituirea in contul bancar (IBAN) indicat de tine si vom suporta comisioanele bancare pentru transfer, cu exceptia eventualelor comisioane de incasare practicate de banca ta.

Daca te retragi dupa cele 14 zile, in termenul de 30 de zile de la plasarea comenzii, ti se va restitui contravaloarea produselor achitate, din care va fi scazuta suma de 20 Lei, contravaloarea transportului oferit pentru produsul livrat si a costurilor de ambalare a produselor.

Expediaza produsele la adresa Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel.0341.405.236, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suporti costul direct al returnarii produselor prin mijloace proprii sau sa soliciti ridicarea produselor (cost 15 Lei). Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Termenele mentionate mai sus, conform O.G. 34/2014 pot fi prelungite corespunzator in cazul in care ultima zi este o zi nelucratoare.

 

-----

Model de Formular de Retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doresti sa te retragi din contract.

  • Catre: Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel.0341.405.236:
  • Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: (completeaza cu produsele)
  • Numele Clientului: (completeaza numele clientului care a plasat comanda)
  • Optiunea privind returul: (schimb cu alte produse sau restituirea valorii comenzii)
  • Optiunea privind transportul: (vreau sa ridicati produsele returnate prin curier - taxa 15 Lei sau vreau sa expediez returul pe cont propriu)
  • Data (completeaza data solicitarii)

Este suficient sa completezi datele de mai sus si sa trimiti cererea ta de retragere prin e-mail la office@bocane.ro. Te rugam ca informatiile solicitate prin formular sa se afle pe o foaie de hartie in coletul cu produsele returnate. 

-----

Ne rezervam dreptul de a accepta sau nu solicitarile de retragere venite din partea persoanelor juridice.

 

Informatii Retur

CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA RETURUL PENTRU A FI APROBAT?

-          Returul sa fie solicitat de clientul persoana fizica in maxim 30 de zile de la plasarea comenzii si sa fie expediat in maxim 14 zile de la transmiterea cererii de retur

-          Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrate (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original, sa nu fie purtate, deteriorate sau uzate). Daca nu mai ai ambalajul / etichetele produsului, acesta poate fi returnat cu scaderea a 10 lei din valoarea restituita sau schimbat cu un alt produs care va fi expediat fara cutie de cadou.

           Ambalajele pentru cadou, cupoanele cadou, voucherele de reducereprodusele realizate la comanda sau personalizate nu pot fi returnate, conform O.G. 130/2000, art.10, alineat c) si O.G. 34/2014 art.16 alin c).

PRIMESC O CONFIRMARE A RETURULUI?

Te rugam sa trimiti solicitarea ta prin e-mail la office@bocane.ro. Recomandam confirmarea telefonica a primirii solicitarii tale de retur la 0341.405.236. Iti vom raspunde prin e-mail sau telefonic si te vom ajuta pentru finalizarea rapida si usoara a returului.

POT RETURNA DOAR O PARTE DIN COMANDA?
Bineinteles! Este suficient sa mentionezi numele produselor pe care doresti sa le returnezi in solicitarea de retur (retragere). 
CE FAC MAI DEPARTE?

Te rugam sa trimiti impreuna cu produsul returnat certificatul de garantie sau o copie a facturii. Poti trimite prin curier coletul continand returul tau daca nu doresti sa beneficiezi de transportul returului organizat de noi. 

CUM RETURNEZ PRODUSELE?

Asiguram optional ridicarea produselor pe care doresti sa le returnezi prin curier rapid, cost 15 Lei.

Daca vrei sa returnezi coletul pe cont propriu va trebui sa achiti la curier valoarea livrarii.

Aceasta este adresa la care poti trimite un retur:

BOCANE ACCESORIES S.R.L. Str.Strajei Nr.91B Cumpana,  907105, Jud.Constanta, tel.0341.405.236

CE SE INTAMPLA DUPA CE PRIMITI RETURUL?

In maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului tau de retur vei fi informat prin e-mail numai daca produsele nu corespund criteriilor de retur (pur si simplu sa nu fie purtate, deteriorate, sa aiba etichetele si ambalajul original - in cazul in care nu mai ai ambalajul si etichetele, vom aplica o taxa de 10 lei pentru a readuce produsul la starea in care poate fi vandut - sa nu fi suferit orice modificari care sa impiedice comercializarea lor, si, bineinteles, coletul trebuie sa contina toate produsele din solicitarea ta de retur). In cazul in care produsul returnat nu se mai afla in starea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a calcula diminuarea valorii produsului cu costurile necesare readucerii acestuia la o stare vandabila.

CE OPTIUNI DE RETUR OFERITI?

-          Schimb Clasic de produse sau Schimb Rapid (cost 29 Lei). 

-          Voucher in magazin - va fi disponibil in Contul Meu>Voucherele Mele in 1 zi lucratoare. In cazul in care alegi aceasta optiune, valoarea voucherului va fi egala cu valoarea comenzii initiale, din care se vor scadea orice eventuale reduceri, promotii sau cadouri. 

-          Restituirea valorii comenzii - va trebui sa ne trimiti datele contului bancar pe numele persoanei care a plasat comanda, iar banii iti vor fi returnati in 14 zile de la primirea solicitarii tale de retur (retragere). 

POT OPTA PENTRU PRODUSE DE SCHIMB MAI SCUMPE / MAI IEFTINE DECAT CELE RETURNATE?

Poti alege un produs mai ieftin in schimb si sa primesti diferenta de bani in contul tau sau sub forma unui voucher in magazin. 

Daca doresti sa primesti produse mai scumpe la schimb, poti achita diferenta utilizand oricare dintre metodele de plata disponibile.

CE SE INTAMPLA CU VOUCHERELE PRIMITE PENTRU COMANDA RETURNATA?
Daca soliciti un retur voucherele de reduceri sau promotiile asociate respectivei comenzi vor fi anulate.
CAND PRIMESC BANII INAPOI?
Valoarea comenzii tale va fi restituita in contul bancar in maxim 14 zile de la solicitarea returului in scris.

Piele Full Grain Tabacita Vegetal - suprafata normala:

Suprafata Piele Tabacita VegetalPiele Full Grain

 

Produsele din Piele Naturala Full Grain  / Tabacita Vegetal - aceasta piele este absolut speciala pentru ca este cea mai naturala varianta de piele disponibila: este tabacita fara chimicale si suprafata ei este pastrata naturala, fara procese suplimentare. Din acest motiv, pe suprafata pielii se pastreaza semnele aparute pe parcursul vietii animalului: zgarieturi, pete, pliuri. Pentru ca suprafata pielii nu este slefuita si corectata sau acoperita cu un strat artificial, aceste semne ofera personalitate si unicitate fiecarui produs. Acceptam returul pentru oricare dintre produsele noastre, fara explicatii. Totusi, produsul va fi schimbat sau va fi returnata suma achitata prin garantie numai daca pielea are defecte pe fata (pe partea exterioara), care intrerup suprafata pielii si ating interiorul pielii, ca in imaginea de mai jos. In orice alte situatii poti solicita un retur obisnuit. Daca nu esti sigur, contacteaza-ne, te vom ajuta cu placere!

 

 

Piele Full Grain Tabacita Vegetal - Defect:

Defect al Pielii

 

 

Iti multumim ca ai ales Bocane!

 

Actualizat 22.10.2019

Disponibilitate