Mergi la continut

Metode de Plata

Plata cu Cardul (Online) integral sau in Rate Fara Dobanda cu cardul de cumparaturi - dupa plasarea comenzii vei fi redirectionat(a) catre platforma operatorului de plati Mobilpay. Poti utiliza cardul tau de debit sau de credit, iar confirmarea platii se va face instant. Poti afla mai multe despre acest sistem de plata accesand direct Mobilpay.ro. Poti opta pentru pana la 12 rate fara dobanda cu unul dintre cardurile de cumparaturi Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance. 

 

Cash la primirea coletului (ramburs) platesti numerar curierului, la primirea coletului. Vei primi produsele insotite de factura si certificat de garantie, iar curierul iti va emite o chitanta pentru valoarea achitata. Produsele personalizate, monogramate, lucrate la comanda necesita o plata in avans totala sau partiala.

 

Plata prin Transfer Bancar - foloseste online banking oferit de banca ta sau depune suma la o agentie CEC Bank. Vom expedia comanda dupa confirmarea incasarii. Vei primi prin email confirmarea comenzii tale si un e-mail care va contine toate detaliile necesare platii.

Iti multumim ca ai ales Bocane!

Actualizat 08.12.2021

 

Disponibilitate