Cos de Cumparaturi

Nu ai produse in cos

Total:
0 Lei

AMBALAJE PENTRU ACCESORIILE BOCANE

 

 

 

 

Pentru ca intelegem ca prezentarea este deosebit de importanta, este placerea noastra sa oferim clientilor nostri produse speciale in ambalaje speciale.

Toate produsele comandate in magazinul Bocane sunt oferite in ambalaje elegante, care fac din ele cadourile perfecte. Fiecare accesoriu comandat in magazinul nostru este livrat in ambalajul prezentat in descrierea produsului.

 

Cutii de Cadou pentru Accesoriile Bocane

  

 

 

Si daca discutam despre cadouri, o Nota Personala este cu siguranta o idee excelenta. Nota personala este ca o mica felicitare, scrisa de mana cu mesajul transmis de client. Nota personala se va afla in interiorul ambalajului produsului comandat. Nota personala este atasata numai la solicitarea clientului, fie in timpul plasarii comenzii online (bifand optiunea "Doresc sa adaug o Nota Personala gratuita comenzii mele") din Cosul de Cumparaturi, fie telefonic, inaintea expedierii comenzii.

 

 

Nota personala Bocane Scrisa de Mana 

Fiecare produs este livrat in ambalajul prezentat in descrierea produsului. Acest ambalaj nu contine mentiuni legate de pret si poate fi oferit ca si cadou. Separat de produsul ambalat este adaugata si factura fiscala, iar apoi comanda este ambalata protectiv.

 

Factura fiscala nu se afla in interiorul ambalajului elegant, ci il insoteste in interiorul ambalajului protectiv.

 

 

 

Cumparaturi placute!

Sus
★ Parerea Clientilor

Iata ce au avut de spus clientii nostri

68 reviews
96%
(65)
3%
(2)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
curea de ceas din piele de aligator

Excelent produs, excelentă calitate .Am să recomand cu mare căldură produsele Bocane.Multumesc

O curea excelentă

O curea excelentă, regală aș putea spune. Dincolo de faptul că asigură prestanță, conferă în același timp siguranță și încredere!

Perfectă pentru jeans

Curea perfectă pentru jeans, manufacturată cu bun gust și înalt grad de pricepere în România, din materiale de bună calitate. Apreciez micile detalii artizanale, precum și modul cum este ambalată pentru a fi livrată (învelită, în cutie Bocane, cu certificat de garanție). Foarte bun serviciu clienți, începând cu instrucțiunile online de alegere a mărimii potrivite, imaginile detaliate și foarte bine realizate de pe website, buna comunicare telefonică, și terminând cu eficiența livrării. Recomand fără ezitare

Multumit!

Calitate foarte buna, mi-am luat mie personal vreo patru curele, inclusiv de ceas, dar am facut si cadouri (portofel si curea). Nimic de reprosat mometan.

Curea de Ceas din Piele Full Grain Cafenie, pentru Apple Watch, Contrast Albastru, Lungime Medie