plata cu cardul in rate

POLITICA DE RETURNARE

 

 

Drept de Retur in 30 de zile pentru toate comenzile

&

Retur Gratuit in primele 14 zile de la plasarea comenzii pentru comenzile de minim 299 Lei

plasate de persoane fizice, livrare & retur in aria de acoperire Fan Courier. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte si este valabila o singura data pentru un client.

  

Pasi simpli pentru a returna produse Bocane:


Pasul 1 - Trimite un email la office@bocane.ro cu:

numele pe care a fost plasata comanda
✔  optiunea ta - schimb de produs sau restituirea banilor;
✔ numai daca doresti banii inapoi, IBAN cont bancar, numele detinatorului contului si numele bancii, informatii necesare pentru a iti primi banii inapoi in contul tau bancar.


Pasul 2 - Daca doresti sa expediezi produsul retur pe cont propriu, trimite coletul la adresa Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel. 0341.405.236.
Gata, de aici ne ocupam noi de tot!

 

 

Daca ai nelamuriri contacteaza-ne la office@bocane.ro sau suna la  0341.405.236. Iti stam la dispozitie! 

La Bocane, pretuim in primul rand grija fata de clientii nostri, intelegem si apreciem dorinta ta de a fi in siguranta online. Acum e mai simplu ca oricand sa alegi accesoriile tale preferate si sa le returnezi in 30 de zile daca nu esti multumit de ele! 

La solicitarea ta expresa, oferim serviciul de ridicare a produsului de la client, in aria de acoperire Fan Courier, la pretul de 15 Lei sau Serviciul de Schimb Rapid, la pretul de 29.99 Lei

 

 

Dreptul de Retragere

Dreptul de retragere este definit de Ordonanta Guvernului 34/2014, in completarea Ordonantei Guvenului 130/2000. In esenta, desi exprimarea este noua, dreptul de retragere este acelasi lucru cu dreptul de a returna produsele comandate in magazin.

Conform Ordonantei Guvernului 34/2014, Clientul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Pentru ca ne dorim sa facem totul cat mai simplu, am decis sa oferim drept de retur 30 de zile incepand din ziua in care ai plasat comanda. Pentru a iti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi la e-mail office@bocane.ro cu privire la decizia ta de a te retrage din contract (a returna sau schimba produsele). In acest scop, poti folosi optional Modelul de Retragere de mai jos.

Consecintele Retragerii:

Daca te retragi in termenul legal de 14 zile de la primirea comenzii, vom restitui orice suma platita de tine, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Nu se returneaza costurile livrarii in afara ariei de acoperire Fan Courier, taxa de 5 Lei pentru serviciul Deschidere Colet sau taxa de livrare Red Code de la Fan Courier.  Restuituirea va avea loc in 14 zile de la data la care ai cerut returul. Vom restitui valoarea comenzii in contul indicat de tine. Vom suporta comisioanele bancare pentru a transfera suma in contul tau, cu exceptia eventualelor comisioane de incasare practicate de banca ta.

Daca te retragi dupa cele 14 zile, in termenul de 30 de zile de la plasarea comenzii, ti se va restitui contravaloarea produselor achitate, din care va fi scazuta suma de 20 Lei, contravaloarea transportului oferit pentru produsul livrat si a costurilor de ambalare a produselor.

Expediaza produsele la adresa Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel.0341.405.236, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suporti costul direct al returnarii produselor (costul transportului prin curier rapid). Acest cost este de aproximativ 23.5 Lei, TVA inclus, pentru transport prin Fan Courier localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. Pentru a calcula costul exact al transportului produsului pe care doresti sa il returnezi, poti utiliza Estimarea de Cost de la Fan Courier. Termenele mentionate mai sus, conform O.G. 34/2014 pot fi prelungite corespunzator in cazul in care ultima zi este o zi nelucratoare.

 

***

Model de Formular de Retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doresti sa te retragi din contract.

  • Catre: Bocane Accesories S.R.L., Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, Jud. Constanta, tel.0341.405.236:
  • Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (completeaza cu produsele)
  • Numele Clientului: (completeaza numele clientului care a plasat comanda)
  • Optiunea privind returul: (completeaza cu schimbul cu alte produse sau restituirea valorii comenzii )
  • Optiunea privind transportul returului: (completeaza daca doresti sa organizam ridicarea coletului - cost 15 Lei sau preferi sa returnezi pe cont propriu)
  • Data (completeaza data solicitarii)

 

Este suficient sa completezi datele de mai sus si sa trimiti cererea ta de retragere prin e-mail la office@bocane.ro. Te rugam ca informatiile solicitate prin formular sa se afle pe o foaie de hartie in coletul cu produsele returnate. 

***

Ne rezervam dreptul de a accepta sau nu solicitarile de retur venite din partea persoanelor juridice, in functie de fiecare caz in parte.

 

Mai jos am incercat sa raspundem catorva intrebari pe care le-ai putea avea cu privire la returnarea de produse:

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un retur pentru a fi aprobat / acceptat?

Cum pot obtine aprobarea si confirmarea solicitarii mele de retur?

Pot solicita un retur numai pentru o parte din produsele dintr-o comanda?

Care este pasul urmator?

Cum returnez produsele?

Ce se intampla dupa ce coletul de retur a fost receptionat?

Pot primi banii inapoi, alte produse in schimb sau un voucher pentru a cumpara alte produse mai tarziu?

Ce se intampla daca vreau sa primesc la schimb produse mai scumpe sau mai ieftine decat comanda returnata?

Daca returnez o comanda ce se intampla cu Punctele de Fidelitate sau voucherele de Fidelitate primite pentru comanda respectiva?

In cat timp voi primi inapoi banii achitati pentru o comanda returnata?

Voi primi o factura de retur pentru produsele returnate?

Cum pot face sugestii sau imi pot afisa parerea cu privire la felul in care a decurs returul?

 

***

 

 

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un retur pentru a fi aprobat / acceptat?

-          Returul sa fie solicitat de clientul persoana fizica in termen de 30 de zile de la plasarea comenzii. Conform legislatiei -  O.G. 130/2000 completata cu O.G. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului",  dar este placerea Bocane sa extindem acest termen la 30 de zile de la plasarea comenzii, pentru a ne asigura ca ai tot confortul necesar pentru a alege produsele dorite din magazinul nostru.

-          Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie sau o copie a facturii sau, in lipsa acestora, urmatoarele informatii: data comenzii, numele clientului, adresa clientului, optiunea privind returul, data solicitarii returului, semnatura clientului;

-          Optional si la solicitarea ta expresa, oferim serviciul de ridicare a produsului de la client, in aria de acoperire Fan Courier, la pretul de 23 Lei sau Serviciul de Schimb Rapid, la pretul de 29.99 Lei. In cazul in care nu doresti nici unul dintre aceste servicii, va trebui sa achiti valoarea returnarii produsului, prin curier rapid.  Costul estimativ al returnarii este de aproximativ 23.5 Lei, TVA inclus, pentru transport prin Fan Courier din localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. Pentru a calcula costul exact al transportului poate fi utilizata Estimarea de Cost de la Fan Courier, disponibila la http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/

-          Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original, sa nu fie purtat, deteriorat sau uzat). In cazul in care nu mai ai ambalajul / etichetele produsului, acesta poate fi returnat. Costul readucerii produsului in starea in care a fost livrat initial (cutia pentru cadou, eticheta) este de 10 lei. Aceasta suma va fi scazuta din valoarea rambursata in cazul in care doresti sa primesti banii inapoi pentru produsul comandat. In cazul in care doresti sa schimbi produsul, produsul de schimb va fi expediat fara cutie de cadou, daca aceasta nu a fost returnata impreuna cu produsul returnat.

-          Sa soliciti returul (retragerea) in termenul de 30 de zile de la plasarea comenzii si sa il expediezi in maxim 14 zile;

           Ambalajele pentru cadou, cupoanele cadou, voucherele de reducereprodusele realizate la comanda sau personalizate nu pot fi returnate, conform O.G. 130/2000, art.10, alineat c) si O.G. 34/2014 art.16 alin c). 

 

 

 

Piele Full Grain Tabacita Vegetal - suprafata normala:

Suprafata Piele Tabacita VegetalPiele Full Grain


Produsele din Piele Naturala Full Grain  / Tabacita Vegetal - aceasta piele este absolut speciala pentru ca este cea mai naturala varianta de piele disponibila: este tabacita fara chimicale si suprafata ei este pastrata naturala, fara procese suplimentare. Din acest motiv, pe suprafata pielii se pastreaza semnele aparute pe parcursul vetii animalului: zgarieturi, pete, pliuri. Pentru ca suprafata pielii nu este slefuita si corectata sau acoperita cu un strat artificial, aceste semne ofera personalitate si unicitate fiecarui produs. Acceptam returul pentru oricare dintre produsele noastre, fara explicatii. Totusi, produsul va fi schimbat sau va fi returnata suma achitata prin garantie numai daca pielea are defecte pe fata (pe partea exterioara), care intrerup suprafata pielii si ating interiorul pielii, ca in imaginea de mai jos. In orice alte situatii poti solicita un retur obisnuit. Daca nu esti sigur, contacteaza-ne, te vom ajuta cu placere!

 

 

Piele Full Grain Tabacita Vegetal - Defect:

Defect al Pielii

 

 

 

 

Cum pot obtine aprobarea si confirmarea solicitarii mele de retur (retragere)?

Te rugam sa trimiti solicitarea ta prin e-mail la office@bocane.ro. Recomandam confirmarea telefonica a primirii solicitarii tale de retur la 0341.405.236. Echipa Bocane iti va raspunde prin e-mail sau telefonic si iti va acorda cu placere toata asistenta necesara pentru finalizarea rapida si usoara a returului.

Ambalajele pentru cadou, produsele realizate la comanda, voucherele si produsele personalizate nu pot fi returnate, conform O.G. 130/2000, art.10, alineat c) si si O.G. 34/2014 art.16 alin c). 

 

 

 

Pot solicita un retur numai pentru o parte din produsele dintr-o comanda?

Bineinteles! Este suficient sa mentionezi numele produselor pe care doresti sa le returnezi in solicitarea de retur (retragere).

 

 

 

Care este pasul urmator?

Te rugam sa trimiti impreuna cu produsul returnat certificatul de garantie sau o copie a facturii, sau, in lipsa acestora, urmatoarele informatii: data comenzii, numele clientului.

Poti trimite prin curier coletul continand returul tau daca nu doresti sa beneficiezi de transportul returului asigurat de noi. 

 

 

 

Cum returnez produsele?

Bocane asigura optional ridicarea produselor pe care doresti sa le returnezi prin curier rapid, la pretul de 23 Lei, valabil numai in aria de acoperire Fan Courier.

Coletul retur poate fi trimis numai prin curier rapid, cu mentiunea Fragil, iar clientul va trebui sa achite valoarea livrarii. Acest cost este de maxim 21 Lei, TVA inclus, pentru transport prin Fan Courier din localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. Pentru a calcula costul exact al transportului produsului pe care doresti sa il returnezi, poti utiliza Estimarea de Cost de la Fan Courier

Aceasta este adresa la care poti trimite un retur, numai daca a fost aprobat:

BOCANE ACCESORIES S.R.L.

Str.Strajei Nr.91B

Cumpana,  907105

0341.405.236

 

 

 

Ce se intampla dupa ce coletul de retur a fost receptionat?

In maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului tau de retur vei fi informat prin e-mail numai daca produsele nu corespund criteriilor de retur (pur si simplu sa nu fie purtate, deteriorate, sa aiba etichetele si ambalajul original - in cazul in care nu mai ai ambalajul si etichetele, vom aplica o taxa de 10 lei pentru a readuce produsul la starea in care poate fi vandut - sa nu fi suferit orice modificari care sa impiedice comercializarea lor, si, bineinteles, coletul trebuie sa contina toate produsele din solicitarea ta de retur). In cazul in care produsul returnat nu se mai afla in starea in care a fost livrat, Bocane Accesories S.R.L. isi rezerva dreptul de a calcula diminuarea valorii produsului cu costurile necesare readucerii acestuia la o stare vandabila.

Daca nu ti-ai exprimat deja optiunea, te vom contacta pentru a o solicita: poti decide sa iti alegi alte produse in schimb, sa primesti banii inapoi sau sa primesti un voucher pentru a alege alte produse mai tarziu.

 

 

 

Pot primi banii inapoi, alte produse in schimb sau un voucher pentru a cumpara alte produse mai tarziu?

Poti opta pentru oricare dintre aceste variante:

-          Daca ti-ai exprimat optiunea de a alege alte produse in schimb, coletul continand aceste produse va fi expediat in maxim 1 zi lucratoare de la primirea produselor returnate (in limita stocului disponibil). In acest caz iti vei putea alege produse de aceeasi valoare cu produsele comandate initial si vei achita costurile de transport. Poti returna si produsele primite la schimb, dar va trebui sa achiti costul transportului tur-retur. Vei fi anuntat imediat in cazul in care produsul ales pentru schimb nu mai este disponibil in stoc. 

-          Daca ai ales sa primesti un voucher in magazin, acesta va fi disponibil in Contul Meu>Voucherele Mele in 1 zi lucratoare. In cazul in care alegi aceasta optiune, valoarea voucherului va fi egala cu valoarea comenzii initiale, din care se vor scadea orice eventuale reduceri, promotii sau cadouri. 

-          In cazul in care doresti sa primesti banii inapoi, va trebui sa ne trimiti datele contului tau bancar (valoarea comenzii poate fi restituita numai in contul bancar al clientului), iar banii iti vor fi returnati in 14 zile de la primirea solicitarii tale de retur (retragere).  In cazul in care alegi aceasta optiune, din valoarea restituita se va scadea valoarea livrarii numai pentru livrarile care nu sunt oferite standard - livrarea in afara ariei de acoperire Fan Courier, costul serviciului Deschidere Colet sau al serviciului Red Code (livrare matinala) - conform art.13, alin. 3) din O.G. 34/2014, orice eventuale reduceri, promotii sau cadouri sau suma de 20 Lei daca ai solicitat returul in termenul suplimentar de 30 sde zile de la plasarea comenzii, dupa expirarea termenului legal de 14 zile. Restituirea valorii poate fi facuta numai in contul bancar deschis pe numele clientului care a plasat comanda.

In cazul in care produsul returnat nu se mai afla in starea in care a fost livrat, Bocane Accesories S.R.L. isi rezerva dreptul de a calcula diminuarea valorii produsului cu costurile necesare readucerii acestuia la o stare vandabila.

 

 

 

Ce se intampla daca vreau sa primesc la schimb produse mai scumpe sau mai ieftine decat comanda returnata?

Poti alege si o rambursare partiala a returului tau, adica sa alegi un produs mai ieftin in schimb si sa primesti diferenta de bani in contul tau sau sub forma unui voucher in magazin. In acest caz, din valoarea initiala a comenzii se va scadea valoarea livrarii numai pentru livrarile care nu sunt oferite standard - livrarea in afara ariei de acoperire Fan Courier, costul serviciului Deschidere Colet sau al serviciului Red Code (livrare matinala), a oricaror reduceri, promotii sau cadouri nereturnate inainte de rambursarea diferentei de bani sau emiterea voucherului.

Daca doresti sa primesti produse mai scumpe la schimb, poti achita diferenta utilizand oricare dintre metodele de plata disponibile.

 

 

 

Daca returnez o comanda ce se intampla cu Punctele de Fidelitate, voucherele de Fidelitate sau alte promotii / vouchere primite pentru comanda respectiva?

Daca soliciti un retur, automat Punctele de Fidelitate sau voucherele de Fidelitate primite pentru comanda respectiva, voucherele de reduceri sau promotiile asociate respectivei comenzi vor fi anulate.

 

 

 

In cat timp voi primi inapoi banii achitati pentru o comanda returnata?

Valoarea comenzii tale (exclusiv valoarea livrarii in afara ariei de acoperire Fan Courier, serviciului Deschidere Colet sau valoarea altor servicii de livrare solicitate extra, conform facturii sau a eventualelor promotii, reduceri sau cadouri nereturnate) va fi restituita in contul bancar in maxim 14 zile de la solicitarea returului in scris.

 

 

 

Voi primi o factura de retur pentru produsele returnate?

Sigur!

In cazul in care ai optat pentru a primi alte produse in schimb, coletul continand noua ta comanda va contine si factura de retur, impreuna cu factura pentru noile produse alese.

Daca preferi sa ti se restituie valoarea comenzii sau ai ales sa primesti un voucher, factura de retur iti va fi trimisa prin e-mail.

  

 

 

Pot face sugestii sau imi afisa parerea cu privire la felul in care a decurs returul?

Sigur! Parerea ta este importanta si apreciem orice sugestii sau impresii cu privire la felul in care consideri ca a decurs returul.

Poti posta o parere pe Pagina de Facebook.

 

Iti multumim ca ai ales Bocane!

 

Actualizat 18.03.2019