Cum sa iti pastrezi accesoriul din piele exotica
Produse Premium, Manufacturate in Romania
aprecierea clientilor 4.9 ★★★★★
Mergi la continut

Stim ce pot insemna accesoriile din piele exotica si cum reusesc ele sa aduca o picatura de stil in viata cotidiana. Bucuria de a primi sau oferi un asemenea cadou special si constiinta frumusetii lui.

Ce poate fi mai potrivit, fie ca vrei sa oferi un cadou deosebit cuiva drag, un cadou corporate sau sa te rasfeti cu un accesoriu impresionant, decat un  portofel barbatesc, un portofel de damasau o curea Bocane? Iar pentru o ocazie speciala, iti poti accesoriza tinuta cu un portofel lung Bocane, in loc de poseta plic.

Dar ce inseamna mai exact „piele exotica”? Ce fel de piele se incadreaza in aceasta categorie? Exista multe tipuri de piele exotica, dintre care cele mai cunoscute sunt pielea de aligator, sarpe, pisica de mare, piton, rechin, peste, etc..

Pentru ca stim cat este de importanta ingrijirea acestor accesorii exceptionale, iti oferim mai jos o serie de informatii importante in acest sens.

Accesoriile tale din piele exotica pot fi folosite pentru mult timp daca sunt intretinute corect. Pieile de animale, si mai ales pieile de animale exotice, necesita ingrijire specifica periodica pentru a se pastra calitatile si a preveni uscarea, craparea sau ruperea lor.

Cum pastrezi accesoriile tale din piele exotica: Produsele din piele exotica sunt foarte sensibile la praf, asa ca este bine sa le pastrezi in dulap, dar in cutii sau pungi sigilate, in zone ferite de caldura sau frig excesiv, variatii de temperatura sau lumina solara.

Cum ingrijesti accesoriile tale din piele exotica: o „ingrijire periodica” ar trebui sa aiba loc o data la cateva luni, si ar trebui parcurse urmatoarele etape: curata-ti metodic accesoriul cu o carpa foarte moale, uscata sau cu o solutie de curatare speciala pentru produse din piele exotica. Dupa curatare, poti folosi  un produs special de ingrijire pentru piele exotica (sunt recomandate produsele pe baza de ceara de albine, care redau hidratarea naturala si sigileaza pielea). 

Foarte important: produsele pentru curatarea si ingrijirea pielii normale sau produsele pentru curatarea lemnului nu sunt recomandate pentru ingrijirea produselor din piele exotica; chiar pot fi daunatoare! Iar la prima folosire a unui produse special pentru ingrijirea pielii exotice, recomandam testarea acestuia pe o zona mica, mai putin vizibila a accesoriului, pentru a te asigura ca nu apar decolorari.

Iti uram sa te bucuri pentru cat mai mult timp de accesoriile tale din piele exotica!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate