plata cu cardul in rate

GARANTIA PRODUSELOR

 

Fiecare accesoriu Bocane pe care il alegi din magazinul nostru va fi insotit de factura fiscala si un Certificat de Garantie si Calitate pentru minim 30 de zile (pentru ceasuri 24 de luni), care acopera orice defect de fabricatie.

Daca, din orice motiv, nu esti absolut multumit de produsele Bocane comandate, le poti returna in 30 de zile (14 zile pentru ceasuri), fara explicatii sau costuri suplimentare, iar noi iti vom oferi inlocuirea produsului sau rambursarea valorii acestuia. Afla mai multe accesand Politica de Returnare Bocane.

Cum apelez garantia unui accesoriu?

  1. Trimiti un mail la office@bocane.ro, prin care ne transmiti numele tau, un numar de telefon, numarul facturii care a insotit produsul si detalii despre defectul de fabricatie constatat.
  2. Recomandam ca primirea solicitarii prin e-mail sa fie confirmata telefonic la 0341.405.236.
  3. Ne trimiti prin curier produsul pentru a fi examinat de specialistii nostri, si achiti costul livrarii. Daca se constata ca se aplica garantia, iti vom rambursa suma achitata pentru livrare.

Pentru orice defect de fabricatie, Bocane va oferi reparatia complet gratuita; in cazul in care o reparatie nu este posibila, vei putea opta intre inlocuirea produsului sau rambursarea valorii acestuia, in termen de maxim 30 zile.

 


Bocane Accesories S.R.L. este autorizata de ANPC pentru comertul cu metale si pietre pretioase din 2011.

Actualizat 11.08.2015