LIVRAREA COMENZILOR - Livrare Gratuita!

  

 

Stimate Client,

 

Acum e mai simplu ca oricand sa alegi accesoriile tale preferate Bocane!  

Fiecare comanda de accesorii plasata de Luni pana Vineri inainte de ora 14:30 va fi predata curierului in aceeasi zi si va fi livrata in prima zi lucratoare.

De exemplu, daca ai plasat o comanda Luni la 10:30, vei primi produsele Marti, iar daca ai plasat comanda la 15:30, ea va fi ridicata de curier Marti si va fi livrata Miercuri (exemplul este valabil pentru zile lucratoare). 

Termenele de livrare pot fi prelungite in cazul in care doresti sa modifici adresa de livrare sau preferi livrarea intre anumite ore ale zilei. De asemenea, cu titlu de exceptie, pentru localitatile aflate la distanta de orasele mari este posibil ca livrarea sa dureze 48 de ore.

Acum Bocane iti ofera posibilitatea de a deschide coletul tau inainte de a plati, iar optiunea costa numai 5 Lei. Livrarea ramane gratuita.

Optiunea de deschidere a coletului este disponibila numai in aria de acoperire Fan Courier. Daca alegi plata prin card bancar si optiunea de deschidere a coletului si refuzi coletul la deschidere, suma achitata iti va fi returnata in cel mai scurt timp posibil in contul tau bancar.

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu alegerea curierului. Nu numai ca il vom alege noi pentru tine, vom achita si costurile de livrare pe teritoriul Romaniei, in peste 3600 de localitati.

 

Indiferent de valoarea comenzii tale, in aria de acoperire Fan Courier, Livrarea este Gratuita! 

Pentru livrari in localitati aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier va rugam sa ne contactati telefonic la 0341.405.236 pentru a va oferi cea mai convenabila varianta de livrare disponibila. 

 

Pentru livrari in afara Romaniei, prin EMS, serviciul rapid oferit de Posta Romana, costul este de 130 Lei.

Important: Bocane Accesories S.R.L. isi rezerva dreptul de nu expedia si de a prelungi termenul de livrare pana la confirmarea telefonica a comenzii in cazul comenzilor care nu includ toate informatiile necesare livrarii sau care necesita detalii suplimentare din partea clientului.

Iti multumim ca ai ales Bocane!

 

Actualizat: 10.04.2018