plata cu cardul in rate

CUM PLATESC?

 

 

 

Stimate Client,

 

Suntem mandri sa iti oferim o varietate de modalitati de plata pentru comenzile tale:

1. Plata cash la primirea coletului (sistem ramburs)

2. Plata cu Cardul (Online) integral sau (NOU!) in Rate Egale fara Dobanda prin card de cumparaturi

3. Plata prin Transfer bancar

 

 

1. Plata cash la primirea coletului (sistem ramburs)

Alegerea acestui sistem de plata inseamna ca vei achita cash valoarea comenzii tale direct curierului, la primirea coletului. Vei primi produsele insotite de factura si certificat de garantie, iar curierul iti va elibera obligatoriu o chitanta pentru valoarea achitata. 

 

3. Plata cu Cardul (Online) integral sau in Rate Fara Dobanda cu cardul de cumparaturi

Prin operatorul de plati EuPlatesc, oferit de Banca Transilvania. Poti utiliza cardul tau de debit sau de credit, iar confirmarea platii se va face instant. Poti afla mai multe despre acest sistem de plata accesand direct EuPlatesc.ro.

In acest fel iti putem asigura un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Daca ai ales metoda de plata cu cardul este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3-D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele Bocane sau EuPlatesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3-D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3-D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Plata in Rate fara Dobanda, cu Cardul de Cumparaturi

Card BT Carduri BCR Carduri BRD Carduri Apha Bank

In Magazinul online Bocane.ro oferim plata in pana la 12 rate fara dobanda cu mai multe Carduri de Cumparaturi.

Dupa introducerea numarului de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate, si vei putea opta pentru numarul de rate dorit.

Cardurile de Cumparaturi acceptate de magazinul nostru sunt:

  • Cardul Banca Transilvania STAR BT
  • Cardul  BCR BUN DE PLATA
  • Card de Credit BRD FINANCE
  • Card de Credit ALPHA BANK 
 
Informatii complete despre politici comerciale, taxe si comisioane, date de contact sunt disponibile pe site-urile bancilor emitente ale cardurilor de cumparaturi. 
 
 

2. Plata prin Transfer Bancar

Poti achita valoarea comenzii prin oricare dintre mijloacele de plata oferite de banca ta, inclusiv sisteme tip eBanking. Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea incasarii de catre banca noastra.

In cazul in care ai optat pentru aceasta metoda de plata, vei primi prin email confirmarea comenzii tale si un e-mail care va contine toate detaliile de plata.

Contul nostru IBAN este: RO53CECEC001946007410931,  deschis la CEC Bank. Beneficiarul platii este BOCANE ACCESORIES S.R.L., cu CIF RO10136051.

Nu uita sa completezi numarul comenzii cand operezi plata, iar la finalizarea acesteia te rugam sa ne transmiti pe adresa de email office@bocane.ro dovada platii.

Comanda ta va fi trimisa imediat dupa confirmarea incasarii de catre banca noastra (poate dura pana la 2-3 zile lucratoare de la operarea platii).

 

Iti multumim ca ai ales Bocane!

Actualizat 15.11.2017