plata cu cardul in rate

Regulamentul Campaniei Black Friday 2015


Sectiunea 1. Organizatorul si regulamentul oficial al Campaniei

Concursul este organizat de S.C. Bocane Accesories S.R.L. (denumit in continuare Organizatorul), cu sediul social in Constanta, Bd.1 Decembrie 1918 Nr.2A Bl.I2 Ap.20, inregistrata la registrul comertului din Constanta, sub nr. J13/2760/1997, cod fiscal: RO10136051, avand codul IBAN: RO 11 INGB 0000 9999 0224 6942, deschis la ING Bank Constanta, reprezentata prin Bocan Marius Gheorghe, Administrator. 

Campania "Black Friday 2014" (denumita in continuare Campania) se va derula in conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului Regulament si de a prelungi campania promotionala, dar nu inainte de a anunta participantii prin afisarea modificarilor preconizate pe pagina Bocane.ro

 

 

Sectiunea 2. Spatiul de desfasurare a Campaniei

Concursul se va desfasura in magazinul online al Organizatorului, Bocane.ro.  

 

 

Sectiunea 3. Durata Campaniei

Campania se desfasoara in perioada 20-22 Noiembrie 2015.

 

 

Sectiunea 4. Dreptul de participare

La Campanie poate participa orice persoana fizica dupa implinirea varstei de 18 ani, cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, numai daca accepta si se supune prevederilor prezentului Regulament. 

 

 

Sectiunea 5. Protectia datelor personale

Bocane Accesories S.R.L. este inscrisa in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 18667.

Drepturile participantilor la Concurs sunt garantate conform legii 677/2001 - respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

 

 

Sectiunea 6. Mecanismul Campaniei

Reducerile sunt deja aplicate fiecarui produs in parte si sunt valabile numai in perioada 20-22 Noiembrie 2015. Pentru fiecare produs este afisat pretul vechi si pretul nou, redus, cu care poate fi achizitionat produsul in perioada campaniei. 

Reducerea de pret afisata nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau oferte speciale, la preturile reduse nu mai pot fi aplicate nici un alt fel de reduceri suplimentare. 

Reducerile de pret sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Sectiunea 7. Litigii

Orice litigii aparute intre Organizator si participanti, care nu pot fi rezolvate amiabil, vor fi solutionate de Instanta Judecatoreasca competenta din Constanta.


Iti multumim ca ai ales Bocane!