plata cu cardul in rate

Devino furnizorul nostru

 

Stimate Colaborator,

 

Ne bucuram ca ai decis sa acorzi timpul si atentia ta acestei sectiuni, si este placerea noastra sa te informam in legatura cu o oportunitate excelenta de afaceri.
In continuare vom incerca sa raspundem primelor intrebari pe care le poti avea in legatura cu magazinul nostru si oferta de colaborare:

 

Cine suntem?

Suntem magazinul online Bocane.ro, daca obisnuiesti sa iti faci cumparaturile online probabil ca deja ai auzit de noi!

Scopul nostru este sa oferim o selectie cat mai completa de accesorii si cadouri pentru Ea si El, si in curand si o sectiune de Accesorii pentru Casa, si sa castigam aprecierea si respectul clientilor nostri, oferind produse si servicii de o calitate ireprosabila.

 

Ce iti oferim?

Poate ca deja ai auzit sintagma „Daca nu esti online, nu existi!”.

Noi iti oferim acum oportunitatea de a fi promovat si de a intra pe piata online!

 

De ce noi online?

Pentru ca o reputatie impecabila si o investitie de incredere din partea clientilor sunt cele mai de pret bunuri pe piata online, pe cat de indispensabile pe atat de dificil de obtinut. 

Bocane.ro se bucura de ambele, si este placerea noastra sa le impartim cu tine! 

Este momentul sa obtii acces la o piata larga si sa fii promovat in fata clientilor din toata tara si chiar din afara ei!

 

 

Daca doresti sa afli mai multe, ne poti contacta la numarul de telefon 0341.405.236 sau ne poti trimite un e-mail la office@bocane.ro.

 

Actualizat 29.01.2014