plata cu cardul in rate

REGULAMENT CUPOANE CADOU

 

Cum functioneaza?

Cuponul Cadou Bocane este disponibil cu una dintre urmatoarele valori: 200, 400, 600 si 800 Lei, TVA inclus, si poate fi achizitionat ca si orice alt produs din magazinul www.Bocane.ro. Cuponul primit va contine un cod unic, pe care destinatarul cadoului il va introduce in campul Cod Voucher din cos, pentru a primi reducerea. Codul poate fi transmis operatorului, in cazul unei comenzi telefonice. Adica, cel ce primeste cadou un Cupon isi poate alege orice produs sau produse din magazinul Bocane, cu reducere in limita valorii cuponului. Daca valoarea produselor alese nu depaseste valoarea cuponului, nu va avea abolut nimic de achitat, nici macar livrarea prin curier a produselor.

 

Cum este livrat?

Cuponul Cadou va fi livrat prin curier rapid, conform instructiunilor clientului care l-a achitat. Il poate primi acesta, sau il poate trimite chiar celui caruia doreste sa ii oferi un cadou. Livrarea este Gratuita atat pentru Cupon in sine, cat si pentru accesoriile alese de destinatarul cadoului. Cel care va primi acest cadou nu va trebui sa plateasca absolut nimic pentru o comanda in limita valorii cuponului.

 

Cum pot plati pentru un Cupon Cadou?

Toate metodele de plata disponibile in magazin: Ramburs, Online cu Cardul, prin PayPal sau prin Virament Bancar sunt disponibile si pentru cumpararea unui Cupon Cadou, in cazul in care Clientul alege sa il primeasca personal. 
Daca alege sa trimita un Cupon Cadou direct destinatarului cadoului, valoarea acestuia poate fi achitata in avans prin Card, PayPal sau Virament Bancar. 

 

Alte informatii?

Cupoanele sunt valabile timp de 6 luni de la data achizitiei, numai pentru cumparaturi de la www.Bocane.ro. Ele nu pot fi folosite in alte magazine.
Un cupon poate fi folosit o singura data, pentru o singura comanda, nu poate fi preschimbat in bani si nu se acorda rest in cazul in care comanda este mai mica decat valoarea cuponului. 
Clientul sau destinatarul pot comanda produse a caror valoare depaseste valoarea reducerii asigurate de codul Cuponului, caz in care poate achita diferenta de pret prin oricare din metodele de plata oferite in magazin.
Cuponul poate fi returnat numai de catre Clientul care l-a comandat - destinatarul nu are posibilitatea de a returna cuponul.
Destinatarul are posibilitatea de a returna produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor, si poate alege in schimb alte produse disponibile pe site (dar nu poate solicita rambursarea valorii in bani a produselor returnate), numai daca produsele returnate corespund conditiilor din Politica de Returnare
In cazul in care destinatarul returneaza unul sau mai multe produse achizitionate in schimbul unui Cupon Cadou, acesta va achita livrarea produselor alese la schimb, in valoare de 15 Lei, TVA inclus.