plata cu cardul in rate

PUNCTE DE FIDELITATE

 

Pentru ca multi dintre clientii nostri au considerat ca Programul de Puncte de Fidelitate nu este suficient de comod de utilizat, acesta a fost suspendat momentan.

In cel mai scurt timp vom propune clientilor nostri un nou sistem de reduceri pentru clienti, mai comod si mai apropiat de dorintele clientilor nostri.

Punctele de Fidelitate acumulate au fost transformate in vouchere de reducere pentru fiecare client in parte.


***

 

Punctele de Fidelitatea sunt modul nostru de a iti multumi pentru comenzile plasate in magazin. Iata ce ar trebui sa stii despre felul in care functioneaza Punctele de Fidelitate:
 

Pentru orice accesoriu Bocane comandat online utilizand un cont de client primesti un anumit numar de Puncte de Fidelitate. Exceptie fac produsele care au deja aplicate reduceri sau promotii.

De exemplu, pentru fiecare  100 Lei achitati primesti 100 Puncte de Fidelitate pe care le poti transforma intr-un voucher de 6 Lei. Poti folosi acest voucher pentru a reduce costul urmatoarei tale comenzi.

Punctele de Fidelitate acumulate pentru fiecare comanda noua sunt adaugate Punctelor de Fidelitate deja primite in urma comenzilor anterioare care nu au fost deja utilizate. Puncte de Fidelitate pot fi aculumate numai pentru comenzile plasate cu un cont de client; nu pot fi acumulate Puncte de Fidelitate pentru comenzi plasate fara a crea un cont (cu cont de Vizitator, telefonic, prin e-mail sau prin sistemul de suport online disponibil pe site).

Numarul de Puncte de Fidelitate care poate fi acumulat la comandarea unui produs este afisat in partea dreapta a paginii produsului. 

Numarul de Puncte de Fidelitate acumulat in total este afisat in sectiunea Punctele Mele de Fidelitate din sectiunea Contul Meu. Pentru a beneficia de reduceri, Punctele disponibile pot fi transformate in vouchere utilizand butonul Tranforma Punctele intr-un Voucher de ... Lei din aceasta sectiune.

 

Reguli de Folosire a Punctelor de Fidelitate:

 

 • Pentru fiecare Leu din valoarea comenzii tale achitate vei primi 1 Punct de Fidelitate, care valoreaza 0.06 Lei. Ce inseamna asta? Pentru fiecare  100 Lei achitati primesti 100 Puncte de Fidelitate pe care le poti transforma intr-un voucher de 6 Lei. Poti folosi acest voucher pentru a reduce costul urmatoarei tale comenzi.
 • Valoarea comenzii pentru care se aplica Puncte de Fidelitate este valoarea efectiva a comenzii (nu primesti Puncte pentru valoarea unor vouchere sau reduceri aplicate comenzii tale) si nici pentru produsele cu pret redus pe care le cumperi. In cazul in care comanzi mai mute produse, printre care si produse cu pret redus, valoarea acestora va fi scazuta din valoarea pentru care se acorda Puncte de Fidelitate, dar vei primi Puncte pentru valoarea produselor la pret intreg pe care le cumperi.
 • Atunci cand folosesti un voucher de Fidelitate (voucher provenit din transformarea Punctelor de Fidelitate in voucher de reducere) pentru a primi o reducere, vei primi Puncte de Fidelitate pentru valoarea efectiva pe care o achiti.
 • Punctele de Fidelitate corespunzatoare unei comenzi devin disponibile pentru utilizare in maxim 24 de ore de la primirea comenzii de catre client.
 • Punctele de Fidelitate sunt valabile timp de 12 luni din momentul plasarii comenzii.
 • Voucherele de Fidelitate sunt cumulabile intre ele (poti folosi oricate Vouchere de Fidelitate), dar nu sunt cumulabile cu alte vouchere sau reduceri (nu poti folosi Vouchere de Fidelitate impreuna cu alte vouchere provenite din alte campanii sau pentru a obtine reduceri pentru produse care au deja pret redus).
 • Poti obtine o reducere de pana la 100% pentru comanda ta folosind unul sau mai multe Vouchere de Fidelitate, in functie de valoarea acestora.
 • Daca anulezi sau soliciti un retur pentru o comanda, Punctele de Fidelitate acumulate pentru acea comanda vor fi anulate. 
 • Daca anulezi o comanda in care ai utilizat Vouchere de Fidelitate, vocuherele sau Punctele de Fidelitate nu pot fi recuperate.
 • Punctele folosite pentru a obtine o reducere la plasarea unei comenzi sunt considerate utilizate dupa ce apesi butonul Confirm Comanda.
 • Poti  acumula Puncte de Fidelitate numai pentru comenzi plasate online utilizand un cont de client - nu se pot acorda Puncte de Fidelitate pentru comenzile plasate fara a crea un cont (ca si Vizitator) sau pentru comenzile plasate telefonic, prin e-mail, prin sistemul de suport online sau utilizand orice alte metode de comunicare cu echipa Bocane.
 • Punctele de Fidelitate nu pot fi transferate in contul unui alt Client Bocane sau oferite cadou, ele sunt valabile numai pentru comenzi plasate din contul Clientului care le-a acumulat.
 • Punctele de Fidelitate nu pot fi transformate in bani, in Vouchere valabile pentru cumparaturi in alte magazine decat Bocane si nu pot fi acordate retroactiv pentru comenzi plasate inainte de 02.04.2012.
 • Regulile de folosire a Punctelor de Fidelitate pot fi modificate fara o notificare prealabila a Clientilor, dar vor fi afisate intotdeauna in aceasta sectiune si vor fi disponibile pentru toti clientii si vizitatorii Bocane.


Daca ai intrebari cu privire la Punctele de Fidelitate al caror raspuns nu este disponibil aici, contacteaza-ne, iti stam la dispozitie cu placere!

Actualizat 29.01.2014