plata cu cardul in rate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Stimate Client,

  

Accesarea site-ului Bocane.ro implica acceptul tau ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Bocane Accesories S.R.L., in conformitate cu clauzele prezentate mai jos.

  

S.C. Bocane Accesories S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal numarul 18667, inscris in registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 S.C. Bocane Accesories S.R.L. este colectorul si unicul detinator al datelor personale furnizate de Clientii Bocane.ro.  Datele cu caracter personal colectate de S.C. Bocane Accesories S.R.L. sunt pastrate pe un server securizat.

S.C. Bocane Accesories S.R.L. se obliga sa nu difuzeze datele personale catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.

Inregistrarea datelor personale se va efectua prin diverse modalitati si instrumente specifice disponibile pe Site care sunt completate de catre Client.

Datele personale inregistrate vor fi utilizate in scopul identificarii Clientului si in scopuri de marketing si publicitate, numai cu acordul Clientului.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre Clienti prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile colectate, utilizarea acestora si circumstantele, daca exista, in care pot fi facute publice.

Clientii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri, Datele personale vor fi utilizate in concordanta cu politica sub care au fost culese. In cazul in care Clientul nu este de acord cu o modificare a Politicii de Confidentialitate, va avea posibilitatea sa solicite stergerea contului sau din baza de date a Firmei.

Exista zone in site care necesita inregistrare (cont client) sau abonare (newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea Clientului. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), Clientului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de client sau in scopuri de marketing si publicitate.

Furnizarea datelor solicitate prin formulare care sunt insotite de un asterisc (*) este obligatorie; in lipsa acestor date realizarea actiunilor solicitate de Client (de exemplu, livrarea unei comenzi) este imposibila. Persoana care viziteaza Bocane.ro are dreptul de a refuza sa furnizeze aceste date, dar acest refuz implica imposibilitatea de a executa anumite actiuni pe Site, cum ar fi de exemplu plasarea unei comenzi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Bocane Accesories are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.

Daca informatiile de identificare ale unui Client se schimba sau daca un Client doreste sa renunte la serviciile Firmei, aceasta va avea grija sa corecteze, actualizeze sau sa elimine datele personale ale Clientului, ca raspuns la o cerere scrisa a acestuia. Cererea poate fi trimisa prin email la adresa office@bocane.ro , prin fax la 0341.405.236 sau prin posta la adresa societatii. 

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodata, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a sa solicita stergerea datelor.

Clientul poate solicita in scris, prin posta, fax sau e-mail, modificarea sau stergerea integrala sau partiala a datelor cu caracter personal furnizate catre SC Bocane Accesories S.R.L.. Datele de contact ale S.C. Bocane Accesories S.R.L. pot fi gasite la rubrica Contact.

Daca unele din datele despre un Client sunt incorecte, acesta este rugat sa informeze S.C. Bocane Accesories S.R.L. cat mai curand posibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la legislatia si obligatiile operatorilor de date cu caracter personal, poti accesa pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.

Datele personale completate de Client, voluntar, vor fi pastrate in baza de date timp de 24 de luni de la ultima accesare a site-ului de catre acesta, dupa care vor fi sterse.

Anumite date personale completate de Client pot fi dezvaluite catre firma de curierat in timpul livrarii unei comenzi: numele Clientului, adresa si numar de telefon.

Valoarea unei comenzi plasate la Bocane.ro poate fi achitata, optional, prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de operatorul de plati online EuPlatesc.

Iata care sunt riscurile care pot fi asociate unei plati online:

• Datele personale introduse de Client pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Bocane Accesories S.R.L. si EuPlatesc garanteaza securitatea sistemelor informatice utilizate. Citeste Politica de confidentialitate EuPlatesc pentru a afla mai multe despre acest subiect.

• Anumite date in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul Clientului nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele bocane.ro sau pe serverele EuPlatesc, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul Clientului a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3-D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea in acest. Pentru mai multe informatii despre sistemul 3-D Secure, acceseaza Verified by Visa si Mastercard SecureCode.

 Pentru a asigura clientilor o experienta personalizata si cat mai placuta, Firma utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a pastra informatii importante despre vizitele pe site ale fiecarui utilizator (inscrierea pe site, continutul cosului, etc.). Prin utilizarea site-ului iti exprimi acordul pentru utilizarea acestui tip de fisiere.

Dintre tipurile de fisiere cookie utilizate pot face parte fisierele cookie ale tertilor (printre care si Google si Facebook). Acestea sunt utilizate pentru a afisa anunturi publicitare clientilor si potentialilor clienti ai S.C. Bocane Accesories S.R.L.. Aceste fisiere pot inregistra informatii cum ar fi: sursa de trafic (site-ul sau mail-ul care a recomandat magazinul nostru si a ajutat clientul sa ajunga in magazin), timpul petrecut de client pe site si paginile vizitate, dispozitivul utilizat pentru vizitarea magazinului online - desktop, laptop, tableta, telefon mobil, etc.. Aceste informatii nu contin date personale si sunt apoi utilizate strict in scopul de a prezenta fiecarui client anunturi publicitare personalizate in functie de preferintele si istoricul utilizarii magazinului online al Firmei. Mai multe informatii despre dezactivarea fisierelor cookie utilizate de Google pentru afisarea anunturilor sunt disponibile in Setarile pentru Anunturi Google. Pentru a dezactiva fisierele cookie legate de afisarea anunturilor de remarketing (afisate clientilor care au mai vizitat magazinul), acceseaza Pagina de Dezactivare Double Click. Pentru informatii despre dezactivarea tuturor fisierelor tip cookie ale tertilor acceseaza pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (disponibila momentan in limba engleza). Afla mai multe informatii despre fisierele cookie.

In timpul utilizarii site-ului Bocane.ro, o serie de fisiere cookie vor fi salvate in computerul clientilor, cu scopul de a intelege care sunt interesele acestora. Acestea permit partenerului nostru, AdWords, sa afiseze clientilor anunturi publicitare de tip retargeting, legate de activitatea pe Bocane.ro, plasate pe o serie de site-uri partenere. Informatiile colectate nu sunt personale (cum ar fi nume, adrese de e-mail, adrese sau numere de telefon). 

 

Iti multumim ca ai ales Bocane!

 

Actualizat 15.01.2016