plata cu cardul in rate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Stimate Client,

  

Atunci cand folosesti magazinul Bocane.ro, operat de Bocane Accesories SRL, avem nevoie sa ne transmiti unele date personale

Iti prezentam aici, cat mai pe scurt, ce ar trebui sa stii despre cum pastram si folosim datele tale personale.



Ce inseamna date personale

Acestea sunt informatii despre tine, fara de care nu am putea inregistra contul tau, comenzile tale sau nu am putea sa te contactam. Datele personale sunt acele informatii despre tine care ne permit sa te identificam.

 

 

Ce date personale colectam

Datele personale pe care le solicitam tuturor clientilor nostri sunt:

  • Nume
  • Numar de telefon
  • Adresa este adresa postala unde doresti sa iti fie livrata comanda, adresa care doresti sa apara pe factura ta, etc.. Poti salva mai multe adrese in Contul Tau, daca alegi sa iti creezi un cont in magazin.
  • Daca doresti ca factura ta sa fie emisa pe persoana juridica, Numele firmei (SRL, PFA, II, etc.), Cod Unic de Inregistrare (CUI), numar de inregistrare in Registrul Comertului.
  • Adresa de E-mail, optional pentru plasarea comenzii. Daca doresti sa plasezi o comanda fara sa ne oferi adresa de email iti putem inregistra telefonic comanda la 0341405236.
  • Optiunile tale privind plata, livrarea si eventuale mentiuni suplimentare legate de comenzile tale, inclusiv continutul notelor personale gratuite (optional)
  • IP-urile folosite pentru inregistrarea contului si plasarea comenzii. Un IP este un sir de cifre care ne poate ajuta sa identificam locatia din care ai accesat magazinul Bocane pentru a inregistra contul sau comanda,
  • Fisiere cookie care te identifica atunci cand revii in magazinul nostru. Ele iti arata continutul cosului tau de cumparaturi, iti pastreaza preferintele exprimate pe site (de exemplu ultimele produse vizualizate) si te autentifica automat in contul tau, daca ti-ai creat unul.

 

De ce colectam date personale si pentru ce le folosim

 Colectam, pastram si folosim datele personale pe care ni le oferi pentru:

  • a putea inregistra un cont nou in magazinul Bocane.ro
  • a livra comenzile
  • a emite factura pentru comanda plasata
  • a te putea contacta daca ai plasat o comanda si avem nevoie de informatii suplimentare pentru a putea pregati sau livra comanda
  • a confirma comanda telefonic, prin sms sau email
  • a te informa privind starea comenzii tale
  • a iti solicita parerea o singura data dupa livrarea comenzii tale
 

Cine are acces la datele personale

Este necesar ca unele dintre datele tale personale sa fie transmise unor terte parti de incredere, cum ar fi:
  
  • nume, adresa, numar de telefon - firmei de curierat, pentru livrarea comenzii. 
  • nume, adresa, numar de telefon, adresa de email - operatorului de plati cu cardul online, pentru achitarea comenzii, daca doresti sa achiti comanda cu cardul pe site. 
  • numar de telefon - operatorului de comunicari prin sms, pentru confirmarea expedierii comenzii tale.
  • nume, adresa de e-mail numai daca ai fost de acord sa primesti newsletter-ul Bocane, operatorului de transmitere a comunicarilor prin email. Iti poti retrage oricand acordul din Contul Tau sau accesand link-ul de dezabonare din newsletter. Frecventa transmiterii newsletter-ului nu este mai mare de 0 data pe luna.
  • toate datele personale pe care ni le transmiti prin intermediul sistemului de suport online (chat). Toate comunicarile care folosesc acest canal sunt inregistrate si stocate pe serverul operatorului. Operatorul nu se poate folosi de datele tale personale si nu le colecteaza din comunicarile online.
  • toate datele cu caracter personal daca sunt solicitate in conditiile legii de catre o Autoritate a Statului, cum ar fi ANAF, Protectia Consumatorului, Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, etc.
 
Nu oferim, vindem, inchiriem sau difuzam in orice alt fel datele tale personale catre alte persoane fizice sau juridice.
 

Cat timp pastram datele personale

 Pastram datele personale ale clientilor pentru maxim 5 ani de la ultima accesare a magazinui Bocane.ro.
Daca ai plasat o comanda si am emis facturi pentru tine, datele vor fi pastrate timp de 10 ani, conform legislatiei fiscale si contabile.
Daca esti angajat al companiei, datele tale vor fi pastrate timp de 75 de ani, conform legislatiei.
 
 

Unde sunt pastrate datele personale

Bocane Accesories S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal numarul 18667, inscris in registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Datele cu caracter personal colectate de S.C. Bocane Accesories S.R.L. sunt pastrate pe un server securizat.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, avem obligatia de a administra datele personale in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

 

 

Ce drepturi ai cu privire la datele tale personale

Conform legislatiei nationale si europene in vigoare, ai dreptul la:

  • Informare dreptul de a cere informatii despre cum sunt utilizate datele tale;
  • Acces - iti poti accesa datele si le poti lua cu tine;
  • Rectificare sau interventie asupra datelor - iti poti modifica si actualiza datele;
  • Stergerea datelor - poti sterge datele tale personale;
  • Restrictionarea procesarii - poti solicita ca unele dintre datele tale sa nu fie procesate;
  • Portabilitatea datelor - poti porta datele tale catre un alt operator de date personale;
  • Opozitie asupra deciziilor automatizate sau de profil - poti opta ca datele tale sa nu mai fie procesate, sa ti se stearga contul pe site sau ca datele tale sa fie eliminate din statisticile noastre.
  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro)
 
Pentru a te folosi de drepturile tale, contacteaza-ne la office@bocane.ro sau in scris la Bocane Accesories SRL, Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, 907105, Jud.Constanta, cu confirmare de primire. Iti vom raspunde prin email sau telefonic in maxim 1 zi lucratoare.
Ne rezervam dreptul de a solicita confirmarea unora dintre datele personale inregistrate, pentru a iti proteja datele impotriva unor incercari de frauda.

 

Orice schimbare a Politicii de Confidentialitate va fi comunicata prin email clientilor.

Pentru mai multe detalii cu privire la legislatia si obligatiile operatorilor de date cu caracter personal, poti accesa pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.

 

Fisiere Cookie

Pentru a asigura clientilor o experienta personalizata si cat mai placuta, utilizam fisiere de tip cookie pentru a pastra informatii importante despre vizitele pe site ale fiecarui utilizator (inscrierea pe site, continutul cosului, pagini vizitate, etc.). 

Dintre tipurile de fisiere cookie utilizate pot face parte fisierele cookie ale tertilor (printre care si Google, Facebook si Tawk.to - sistemul de chat online). Acestea sunt utilizate pentru a afisa anunturi publicitare clientilor si potentialilor clienti ai S.C. Bocane Accesories S.R.L. sau pentru a acorda suport online sau a prelua mesaje de la clienti. Aceste fisiere cookie pot inregistra informatii cum ar fi: sursa de trafic (site-ul sau mail-ul care a recomandat magazinul nostru si a ajutat clientul sa ajunga in magazin), timpul petrecut de client pe site si paginile vizitate, dispozitivul utilizat pentru vizitarea magazinului online - desktop, laptop, tableta, telefon mobil, etc.. Aceste informatii nu contin date personale si sunt apoi utilizate strict in scopul de a prezenta fiecarui client anunturi publicitare personalizate in functie de preferintele si istoricul utilizarii magazinului online al Firmei. Mai multe informatii despre dezactivarea fisierelor cookie utilizate de Google pentru afisarea anunturilor sunt disponibile in Setarile pentru Anunturi Google. Pentru a dezactiva fisierele cookie legate de afisarea anunturilor de remarketing (afisate clientilor care au mai vizitat magazinul), acceseaza Pagina de Dezactivare Double Click. Pentru informatii despre dezactivarea tuturor fisierelor tip cookie ale tertilor acceseaza pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (disponibila momentan in limba engleza). Afla mai multe informatii despre fisierele cookie.

In timpul utilizarii site-ului Bocane.ro, o serie de fisiere cookie vor fi salvate in computerul clientilor, cu scopul de a intelege care sunt interesele acestora. Acestea permit partenerului nostru, Google AdWords, sa afiseze clientilor anunturi publicitare de tip retargeting, legate de activitatea pe Bocane.ro, plasate pe o serie de site-uri partenere. Informatiile colectate nu sunt personale (cum ar fi nume, adrese de e-mail, adrese sau numere de telefon). 

 

Daca ai orice intrebari sau doresti sa te folosesti de drepturile tale privind datele personale, te invitam sa ne contactezi la office@bocane.ro si sa ne transmiti intrebarile sau solicitarile tale. Iti vom raspunde in maxim 1 zi lucratoare.

 

Iti multumim ca ai ales Bocane!

 

Actualizat 23.05.2018