Mergi la continut

Aceasta campanie a fost derulata pana la finalul lunii Aprilie 2012 si nu mai este activa. 

Atunci este foarte bine ca esti Fan Bocane pe Facebook – sau ca intri repede pe pagina noastra de Facebook pentru a deveni fanul nostru!

Codul voucherului tau este pe pagina Bocane.ro pe Facebook, in tab-ul Vouchere Fani:

 

Ca sa ne asiguram ca este foarte simplu sa iei si sa folosesti codul de reducere, acesta apare si in imaginea simpaticului voucher, dar si in forma text sub imagine, pentru a putea fi copiat.

Dai copy-paste codului in cosul tau cu accesorii, si reducerea ta pentru Fanii Bocane se si instaleaza comod in comanda.

Si pentru ca este o reducere procentuala, este cu atat mai mare cu cat comanda ta valoreaza mai mult.

Mai mult, beneficiezi de Livrare Gratuita prin curier pentru comanda ta. Si daca plasezi comanda intr-o zi lucratoare inainte de ora 14:00, iti primesti accesoriile chiar a doua zi!

Codul poate fi folosit o singura data de un client, dar il poti transmite si prietenilor tai care isi doresc accesorii Bocane. Poti folosi codul oricand pana la sfarsitul lunii Aprilie 2012, pentru a primi reducere la cumpararea oricaror produse care nu au deja un pret promotional. Recunosti produsele cu pret promotional dupa eticheta de Pret Redus si dupa pretul vechi, taiat cu o linie orizontala, si afisat langa imaginea produsului. Daca totusi doresti sa cumperi si produse cu pret promotional, reducerea se va aplica numai valorii produselor cu pret intreg din cosul tau de cumparaturi.

Poti primi o reducere pentru cadourile speciale pe care doresti sa le oferi, si iti punem la dispozitie sectiunea de Idei Cadouri pentru Femei sau Idei Cadouri pentru Barbati daca ai nevoie de un strop de inspiratie.

Si daca tot se apropie Pastele, poate ca iti doresti sa oferi cateva cadouri speciale de iepuras celor dragi. Cateva dintre accesoriile de mai jos pot fi oferite cu aceasta ocazie.

Zambesti? Este foarte bine, asta ne si doream.

Cumparaturi placute! 

 

*** Aceasta campanie a fost valabila in 2012 si s-a incheiat in acest moment ***

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate