Mergi la continut

Vine vara! Sezonul culorilor, al bronzului si momentul perfect sa devii creativa atunci cand vine vorba despre hainele si acesoriile tale. Sau poate sa incerci sa inlocuiesti unele dintre piesele de imbracaminte cu un accesoriu?

De exemplu, sa luam esarfa de matase: sunt atat de multe feluri in care o poti purta, pe care nu vom incepe sa le enumeram aici. Astazi vom vorbi, in schimb, despre noua ta bluza din matase... care maine va redeveni o esarfa.

Este foarte simplu: iti trebuie o esarfa din matase, de forma patrata si dimensiuni minim 80 x 80 cm si un inel de efect (de preferinta, unul mare). Este foarte simplu sa iti creezi o bluza de efect din esarfa aleasa: strangi cu grija doua dintre colturile acesteia, de pe aceeasi latura, si le introduci prin inel, dupa care tragi putin de ele. Astfel se va forma sectiunea mai mica, de sus, care se leaga de gat, in spate, sub par. Ai grija ca nodul sa fie bine facut - nu vrei sa se desfaca - dar totusi sa il poti deznoda dupa ce ai purtat noua ta "bluza". Partea decorativa a inelului trebuie sa fie vizibila. 

Acum tot ce mai ai de facut este un nod elegant in spate, exact ca imagine, si noua ta bluza de efect este gata!

Speram ca ti-a placut sugestia noastra, si iti prezentam cateva accesorii Bocane pe care le poti folosi pentru a iti crea un look special.

Cumparaturi placute!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate