Farmecul esarfei de Matase
Mergi la continut

Orice femeie stie ce inseamna sa porti matase. Finete, subtilitate si bineinteles, eleganta. Poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care esarfa de matase si-a pastrat, de-a lungul a sute de ani in care moda nu a ramas pe loc nici o secunda, locul in inimile si garderobele noastre.

O esarfa de matase este accesoriul potrivit pentru o tinuta de birou, detaliul fin din tinuta de cocktail sau punctul de culoare la o iesire casual. Unul dintre putinele accesorii care pot fi combinate cu o mare varietate de situatii si momente.

Astazi ne-am propus sa prezentam principalele tipuri de esarfe de matase care ne incanta privirea si ne bucura cu atingerea lor delicata.

Esarfa din matase: pentru ca acest tip de tesatura din matase este atat de fin, asemanator unei panze de paianjen, si aproape fara greutate, incat nu i-am putut gasi un alt nume decat simplu: matase. Este des folosit in esarfele de origine orientala, cel mai des pentru esarfe de matase indiana.

Esarfa din Georgette de matase: delicata, fina, pur si simplu incantatoare, o esarfa din acest tip de tesatura va oferi o nota de delicatete tinutei tale. Poate fi recunoscuta imediat dupa usoara transparenta.

Esarfa din Saten de matase: este reprezentativa pentru imaginea cunoscuta publicului cu privire la tesatura de matase: fina, cu un luciu subtil, iar atingerea ei iti va confirma cu siguranta ca este matase.

Cea mai noua moda in Europa este esarfa din matase netratata. Firul de matase este acoperit, in stare naturala, de un strat protector, care, pentru fabricarea matasii pe care o cunoastem, este distrus prin diverse procedee. Matasea netratata este o tesatura fina, mai rara, asemanatoare unei tesaturi manuale, de un farmec cu adevarat special.

Speram ca ti-a facut placere sa afli mai multe despre minunatele esarfe de matase, iar acum te invitam sa iti alegi si tu esarfa ta preferata din colectia Bocane.ro!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate