Esarfe pentru barbati
Mergi la continut

Pentru ca barbatul modern si-a castigat dreptul de a isi accesoriza tinutele cu aceeasi pasiune pentru trend si grija ca si o femeie. S-a terminat cu fularele impletite, fara culoare, purtate numai asortate cu temperaturi foarte scazute.

Astazi, barbatii isi doresc accesorii care sa ii reprezinte, si isi doresc sa fie admirati. Si au si de ce – lista de accesorii disponibile unui barbat a crescut simtitor.

Si in topul acestei liste se afla, bineinteles, esarfa barbateasca. De la bumbac pana la in, esarfele pentru barbati in stil casual sunt atractive si dau o nota de eleganta fina tinutei. Un barbat care stie sa asorteze si sa poarte o esarfa va atrage cu siguranta priviri admirative si chiar (cine stie?) de usoara invidie din partea reprezentantelor sexului frumos.

Si sa nu uitam esarfa barbateasca de matase – unul dintre cele mai fine accesorii. Purtata la o tinuta speciala, la un cocktail sau la o petrecere fara tinuta obligatorie, va fi cu siguranta o declaratie de stil.

Asa ca, dragi barbati, va invitam pe Bocane.ro pentru a admira noua colectie de esarfe barbatesti si pentru a va alege modelul care vi se potriveste!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate