Cum sa fugi de la birou fara sa stie nimeni
Mergi la continut

fff… Luni.

Inca o zi la birou… Telefoane care suna, mail-uri care vin. Si o lista cat o zi de post de probleme de rezolvat.

Si tocmai cand afara incepe sa se simta primavara, si raza de soare care bate prin fereastra biroului parca te ispiteste.

Ce bine ar fi sa fugi afara, sa faci ceva distractiv, cum ar fi... cum ar fi...

Ei bine, sa ne gandim. Ce ti-ar placea sa faci acum? Ce te-ar relaxa, deconecta, decupla complet de ziua ocupata de la birou?

Pai... Da! O tura rapida prin magazine. Asta da! Ce bine ar fi!

Imagineaza-ti cum ar fi ca in locul biroului stramt sa fii in fata oglinzii, cu o gramada de accesorii dragute de admirat, si cu combinatii grozave de imaginat. Nu cred ca exista nici o metoda mai eficienta sau mai rapida de saltare a moralului unei femei de sub birou tocmai printre norisorii roz ai multumirii sau satisfactiei sau, si mai bine, ai fericirii, decat o runda de cumparaturi.

Mmm... cu ce as purta asta? O intrebare placuta pentru mine, cu siguranta. Si asta pentru ca destul de rar raspunsul este „cu ceva de acasa”. Si sertarul de accesorii (sau, daca esti norocoasa, dulapiorul) trebuie improspatat, si mai ales cu o ocazie cum e venirea primaverii.

Sau, sa cauti un cadou pentru el. Nu-i asa ca niciodata nu stii ce sa-i cumperi cadou?

Cred ca s-a stabilit stiintific faptul ca orice cadou pentru un barbat este cu 237% mai dificil de ales decat unul pentru o femeie. Singura consolare este ca nici ei nu au nici cea mai vaga idee ce sa ne cumpere. Si asta, cu siguranta, se vede in cadourile pe care ni le cumpara J.

Gata, s-a stabilit! Tura prin magazine sa fie!

Dar tu esti la birou. Mai tii minte?

Pai, nu ai decat doua posibilitati. Ori sari pe geam precum Catwoman, inspaimantandu-ti seful si colegii (dar nu si colegele) si zbori pana in primul mall... da’ nu prea recomand. Mai ales daca lucrezi la un oarecare etaj al unei cladiri multi-etajate.

A doua posibilitate – o sa-ti placa asta – este sa iti iei o mina serioasa, de pana si mama ta ar putea jura ca esti extrem de concentrata pe munca ta, si sa aterizezi direct intr-un magazin online.

Si am si unul sa iti recomand. De la bijuterii de argint in cele mai inedite combinatii pana la bijuterii Tibetane lucrate manual din alama, piatra, os. De la esarfe delicate din matase Indiana pana la accesorii din piele exotica. Si cadoul perfect pentru el: un portofel din piele de aligator sau rechin, sau o cravata din matase de Como lucrata manual, sau o pereche de butoni  de argint.

www.Bocane.ro , magazinul tau de accesorii. Ne vedem acolo ca sa admiram colectiile debijuterii de argint, portofele si curele din piele exotica, esarfe din matase, bijuterii fantezie,cravate din matase de Como, butoni de argint si inox.

O primavara frumoasa!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate