Mergi la continut

Pai… chiar multe, daca vreti sa stiti. De exemplu, stimata domnisoara Eu.

Acum o saptamana am fost la coafor. Cu tot tambalaul de rigoare, de la negocierea programarii („Se poate sambata la 4, la Cristina?”, „Bine, ramane joi, la 5, la Maria!”). Asta e. Bine ca am reusit sa imi fac timp, jongland printre orele de program, cateva activitati casnice si, da, prea putinul timp pentru distractie ramas din zilele cam scurte, dupa parerea mea.

Am iesit ca o floare. Zambitoare, cu freza de Tilincuta fluturand in vant (bine, nu flutura, ca era scurta, na!) si cu moralul topaind din norisor in norisor si cantand la harpa lui metaforica.

In fiecare dimineata incepe sedinta de „reparatie si renovare”: de la spalat pe fata cu apa rece timp de 5 minute, ca sa se traga cearcanele, pana la mascara utilizata metodic, cu ultima etapa obligatorie fluturarea genelor in oglinda a multumire.

Si unde mai pui ca in afara de boscorodeala matinala a iubitului „Da’ cand crezi ca iesi de acolo?”, mai face si cafea pana apar eu, aratand complet restaurata.

Ieri am fost la sedinta lunara de epilat. Pentru cine nu obisnuieste, este acel moment trist al lunii cand o doamna mai mult sau mai putin bine facuta te prinde si te tortureaza metodic. Si te mai si intreaba:” brazilian sau luam numai putin pe margini?”.

Nici nu mai spun: acum doua saptamani, pensat. Peste putin, runda de vopsit parul. Manichiurista lunara – ca in rest ma descurc singura, am un sertar de lac de unghii si o valiza de instrumente.

Operatiunea „demachiantul” in fiecare seara. Dat pe fata cu crema de fata cu galbenele si extract de aloe, pe maini cu crema de maini cu jojoba si ulei de mandarine, pe corp cu unt cu nuca de cocos. Balsam in par si exfoliere in dus cel putin o data pe saptamana.

Si beau si apa, si mananc si mere.

Offf... am obosit numai spunand.

Siiiii, in sfarsit, partea distractiva. Stii ce spun. Cumparaturile!

Si apogeul: accesoriile – si tortura returnata si stimabilului iubit, care nu are obligatia fata de societate de a se epila, vopsi, machia si lustrui in fiecare dimineata. Bine, nu lui personal, doar extensiei persoanei lui: cardul. Este momentul sa ma razbun pe toate nedreptatile sociale!

Si nici nu trebuie sa ma misc de pe scaunul meu comod. Rafturile virtuale ale www.Bocane.ro sunt pline de bijuterii de argint in combinatii surprinzatoare sau bijuterii Tibetane din alama si os, esarfe fluide de matase Indiana, accesorii din piele de aligator, pisica de mare, sarpe.

Si ca sa oblojesc rana bietului card, o cravata din matase de Como lucrata manual pentru iubitul meu.

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate