Mergi la continut

Vara este probabil sezonul cand accesoriile conteaza mai mult decat oricand.

De ce?

Pentru ca tinutele noastre sunt mai sumare, mai colorate, mai vaporoase, pentru ca ne putem mandri cu pielea sarutata de soare si mai ales avem ocazia de a o evidentia.

Iata cateva solutii care sa te ajute rapid sa iti gasesti inspiratia pentru un look perfect de vara:

 

  • Pentru o iesire in timpul zilei, mai ales daca ai petrecut ceva timp pe plaja sau la piscina si te poti mandri cu o piele aramie, alege cu incredere bijuterii simple, cu dimensiuni mari, albe sau negre. Bineinteles, cele cu ornamente din scoica, MotherPearl sau Agat Alb in combinatie cu stralucirea Argintului sunt o alegere excelenta!

 

  • Daca totusi preferi alegerile mai colorate, Bijuteriile de Argint cu Abalon sau Scoica Cowry, Scoica Rosie sau Coral te asteapta sa le incerci!

 

  • Planuiesti o iesire seara sau o plimbare romantica sub clar de luna? Poate o petrecere sau un eveniment care se petrece noaptea? O Bijuterie din Argint cu Cristale, Zirconii sau Perle iti asigura o aparitie stralucitoare!

 

Speram ca am reusit sa iti oferim un strop de inspiratie, pentru a iti alege accesoriile cele mai potrivite pentru tine si care sa te scoata in evidenta. Iata cateva dintre ele mai jos, dar nu uita sa vizitezi sectiunea Bijuterii de Argint pentru a iti alege bijuteriile preferate!

O vara superba iti uram!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate