Mergi la continut

Este acel cadou pe care o companie il face unui angajat, colaborator sau client.

Ocaziile pentru a oferi un asemenea semn de apreciere sunt multe: o sarbatoare, aniversare, zi de nastere, cu ocazia unei promovari sau pensionari.

„Frumusetea este in ochii privitorului” - un asemenea cadou inseamna mult, si poate face parte din acele lucruri care formeaza imaginea companiei in ochii publicului.

Este adevarat ca in Romania abia invatam importanta si semnificatia unui astfel de gest, dar conteaza sa incepem sa le recunoastem.

Si din pacate, nu intotdeauna asemenea cadouri sunt cele mai bine alese sau reusesc sa aduca minimul solicitat din partea unui cadou: surpriza placuta. Poate ca in ultimul timp ati primit o pungulita din partea angajatorului sau a unui colaborator, al carei continut nu v-a surprins chiar deloc. Bine-cunoscuta agenda personalizata, un pix ieftin si un calendar. Sau un cos cu cateva dulciuri si o sticla de vin, nu tocmai bun. Se poate si mai rau: un termos, fular, tricou cu logo, sau diverse alte obiecte fara utilitate reala.

Va amintiti de cate ori ati discutat cu un coleg care ar fi preferat sa primeasca mica suma cheltuita de angajator, sub forma unui bonus modic, in locul unui asemenea cadou?

Cu siguranta pentru cei care fac parte din conducerea sau departamentul de Resurse Umane al unei companii care tine la imaginea ei, gasirea unor astfel de cadouri este destul de dificila.

Totusi in ultimul timp, piata cadourilor corporate si-a inceput ascensiunea in Romania, iar sugestiile pentru un cadou corporate potrivit sunt o sursa importanta in afaceri.

Intrati in „pantofii” persoanei care va primi cadoul din partea firmei dumneavoastra. Nu credeti ca un accesoriu de lux ar fi un cadou impresionant?

Un portofel din piele exotica sau o cravata de lux pentru barbati si o esarfa fina de matase, o bijuterie subtila sau un portofel din piele exotica pentru femei ar impresiona placut, cu siguranta. Iar lumina in care ar fi vazuta compania s-ar schimba in bine.

Un asemenea cadou, cu ambalajul fin inclus in pret, este disponibil la www.Bocane.ro, doar la un click distanta. Dumneavoastra nu trebuie decat sa alegeti.

Mult succes in afaceri!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate