Mergi la continut

Curele de Piele Bocane

 

Bocane Accesories SRL, detinatoare a magazinul online Bocane.ro a prezentat cu mandrie prima colectie de curele din piele realizata integral in atelierul propriu. Proiectul de creatie a demarat in 2015, si primele curele din piele au ajuns la clientii nostri chiar de la finalul anului trecut.

Cu ce ne laudam? Piele si accesorii de calitate premium, provenite din Italia , la care se adauga grija si atentie la detalii pentru fiecare produs in parte. Curelele Bocane sunt lucrate dintr-un singur strat de piele, pentru a asigura o rezistenta excelenta in timp si un aspect deosebit.

Bocane si-a inceput activitatea in 1997 si in 2011 am prezentat produsele noastre publicului larg din Romania in magazinul online Bocane.ro. Totul a inceput din dorinta de a oferi frumos si eleganta clientilor nostri, impreuna cu o prezentare deosebita pentru fiecare produs si servicii premium pre si post-vanzare.

Indemnati de reactiile clientilor, ne-am dorit ca cea mai mare parte a produselor noastre fie create in in Europa si mai ales in Romania. Si iata ca aceasta dorinta devine realitate – atat colectia de toamna-iarna 2015 cat si si noua colectie primavara-vara 2016 includ accesorii lucrate in Europa, si o mare parte chiar in Romania.

Si pentru ca bucuria creatiei sa fie completa, am pregatit si un site de prezentare pentru anteprenorii din afara tarii, dar si Romani, care doresc sa ofere clientilor lor accesorii Bocane. Va asiguram ca vom raspunde cu drag tuturor solicitarilor.

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate