Mergi la continut

Dragii nostri,

Concursul s-a incheiat si va anuntam castigatorii celor 3 esarfe:

1. Andreea Alexandra Demeny, Brasov

2. Chircu Ionela Adelina, Lupeni, Jud.Hunedoara

3. Iacob Alina, Vernesti, Jud.Buzau

Le felicitam si le uram sa le poarte cu placere.

Multumim tuturor participantilor si le uram succes la urmatoarele concursuri!

Catre stimatii nostri Fani si Clienti,

Cu drag va invitam sa participati la concursul nostru, care va incepe de Vineri, 27 Mai si va continua pana pe 9 Iunie 2011.
Este un concurs la care participati foarte usor, inscrierea este gratuita si, mai important, voi va alegeti premiile – orice esarfa care va place din colectiile Bocane.ro!
Este foarte simplu sa participati: votati o esarfa din cele expuse pe www.Bocane.ro, postati link-ul pe pagina noastra de Facebook, cu mentiunea 'Pentru Concurs' si obtineti cat mai multe Like-uri pentru votul vostru.
Cele 3 voturi cu cele mai multe Like-uri vor fi declarate castigatoare.
Premiile sunt esarfele votate de voi, in limita stocului disponibil. Dar nu va faceti griji! Chiar daca esarfa votata de voi nu mai este disponibila, va puteti alege oricare alta de aceeasi valoare!
Se va lua in considerare un singur vot din partea unui participant, deci o persoana va castiga maxim un premiu, dar daca va plac mai multe esarfe si le votati, noi nu ne suparam :)
Declararea castigatorilor va avea loc in 10 Iunie 2011.
Regulamentul integral al concursului este disponibil pe www.Bocane.ro, in sectiunea Regulament Concurs (in partea de jos a site-ului).

Mult succes!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate