Accesorizeaza-te cu un Zambet! - Campanie in colaborare cu Fundatia de
Mergi la continut

Campania Accesorizeaza-te cu un Zambet!

 

De la FSC (Fundatia de Sprijin Comunitar) Bacau am aflat ca unul din cinci elevi romani paraseste prematur sistemul educational, cu precadere in mediul rural, din cauza lipsurilor materiale, dar si a suportului moral, ca doar 25% dintre copiii din mediul rural sunt absolventi de liceu si numai 1% dintre ei reusesc sa urmeze o facultate.

Printre multe alte programe menite sa ofere ajutor categoriilor sociale defavorizate, FSC a creat Centrul Mozaic, un loc unde copiii primesc sprijin material, incurajare si asistenta educationala atat de necesare.

Am considerat ca un bun mod de a multumi clientilor si prietenilor nostri ar fi sa le oferim posibilitatea ca, impreuna cu noi, cu fiecare accesoriu Bocane ales, sa sustina acest program, participand la campania "Accesorizeaza-te cu un Zambet!".

Cum functioneaza? Fiecare comanda plasata in magazinul nostru in perioada 01-30 iunie 2013 inseamna si un mic ajutor pentru copii! Bocane va dona 1% din valoarea fiecarei comenzi (exclusiv TVA) catre FSC pentru sustinerea Centrului Mozaic. Va invitam sa aflati mai multe despre programele FSC pentru copii.

Daca doriti sa oferiti un ajutor suplimentar, va invitam sa directionati 2% din impozitul pe salarii catre FSC sau sa achizitionati produse lucrate manual de catre copii si voluntari, din Magazinul Online Activ Mozaic.

Va multumim ca ati ales Bocane!

 

Campania continua si in luna Iulie 2013, va multumim pentru participare!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate