Mergi la continut

Pielea de Pisica de Mare este un trend in crestere astazi - majoritatea marilor creatori de moda o folosesc pentru a realiza accesorii care incanta amatorii de fashion si lux din toata lumea.

Accesoriile din Piele de Pisica de Mare au un aspect absolut unic si incantator. Pielea de Pisica de Mare este caracterizata prin „margelele” specifice, care acopera in intregime pielea, iar un accesoriu cu adevarat special este cel care contine si asa-numitele „perle” – excrescente cornoase, de culoare alba-ivorie, cu o textura admirabila.

Printre cele mai apreciate accesorii realizate din acest tip de piele sunt portofelele pentru barbati, portofelele simple sau plic pentru Femei si curelele.

Accesoriile din Piele de Pisica de Mare, atat Barbatesti cat si pentru Doamne, sunt unele dintre cele mai potrivite si speciale cadouri pentru zile de nastere, onomastici, aniversari, Craciun sau alte ocazii speciale.

Bocane.ro iti ofera o colectie deosebita de accesorii pentru Ea si El din Piele de Pisica de Mare, iar produsele sunt oferite in ambalaje elegante.

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate