Mergi la continut

Cu siguranta fiecare femeie are in garderoba cel putin o esarfa din matase naturala. Sau daca nu are, isi doreste cu siguranta una.

1.Sa fie acesta chiar primul argument cu care te putem convinge ca esarfele de matase sunt cu adevarat unele dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru femei? 
Intr-adevar, daca exista doamne sau domnisoare care nu isi doresc sa isi adauge in garderoba si alte esarfe de matase, cu siguranta sunt foarte rare. Asa ca primul motiv este exact acesta: pentru ca ne plac si pentru ca ni le dorim!

2.Motivul urmator este cat se poate de simplu: pentru ca matasea are felul ei de a te face sa te simti speciala, frumoasa si eleganta. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un cadou?

3.Argument cel putin la fel de important: pentru varietatea de culori si forme a esarfelor de matase. Da, sunt accesorii care pot fi potrivite la o mare varietate de tinute si in general cu putina imaginatie poti reusi sa porti aceeasi esarfa la birou, impreuna cu o camasuta alba, sau la o iesire romantica in oras, fara ca cineva sa banuiasca macar ca este acelasi accesoriu!

4.Sa devenim si putin materialisti: esarfele de matase nu costa mult in comparatie cu alte optiuni de cadouri. Pentru ca pretul unei esarfe de matase poate porni de la numai 50 Lei, este si un  cadou economic.

5.Si nu chiar ultimul motiv? Pentru ca nu este nevoie sa cunoastem masurile persoanei careia dorim sa ii oferim cadou o esarfa din matase, plus ca sunt un cadou potrivit pentru cineva drag sau chiar pentru o persoana pe care o cunoastem de relativ putin timp sau o relatie de servici, de pilda.

Speram ca te-am convins sa incerci sa oferi cadou un asemenea accesoriu, si ne-am gandit ca ar fi important sa te informam si ca Bocane ofera cateva avantaje incontestabile daca doresti sa alegi cateva esarfe: livrare gratuita, un ambalaj elegant gratuit sau chiar o cutie de cadou pe care o poti alege chiar tu, la un pret surprinzator de mic.

Te asteptam!

 

 

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate