Afla Semnificatia Inelului de Logodna

Inelul de Logodna este simbolul promisiunii celor doi indragostiti, de a deveni sot si sotie.

Originile Inelului de Logodna vin inca din Egiptul Antic, unde Ea purta pe inelarul mainii stangi un inel cu aceeasi simbolistica.

Alegerea acestui deget nu este deloc intamplatoare - este considerat corespondentul inimii. In antichitate se credea ca prin acest deget trece “vena amoris” , vena dragostei.

Simpla prezenta a Inelului pe deget, era semn pentru toti ceilalti ca purtatoarea a incheiat un legamant de casatorie pe care trebuie sa-l pazeasca cu sfintenie.

Mesajul este atat pentru persoana care il poarta, cat si pentru cei din jurul ei, iar cercul nesfarsit al Inelului de Logodna, simbolizeaza eternitatea.

Achizitionarea Inelului de Logodna perfect poate deveni o experienta memorabila pentru cei care urmeaza sa ofere cea mai frumoasa declaratie de iubire.

Exista cateva reguli de care trebuie sa se tina cont, atunci cand se cauta Inelul pentru persoana iubita.

In functie de stilul persoanei care il va purta, acesta poate fi din: Aur, Argint sau Platina, si traditional incrustat cu Pietre fatetate, pline de stralucire.

Daca cea care va purta inelul este o iubitoare a Bijuteriilor de Argint, te invitam sa vizitezi noua colectie Bocane.ro, pentru alegerea Inelului perfect.

Postat la Stilistul Raspunde, Stil Feminin 2013-07-17

Comentarii

Adauga un comentariu