Accesoriile Lui pentru Ocazii Speciale

Accesoriile Lui pentru Ocazii Speciale

Ne aflam in sezonul dedicat Ceremoniilor, unde tinuta este obligatorie si  trebuie sa reflecte personalitatea si stilul celor care o poarta.

Nu trebuie sa uitam accesoriile, care personalizeaza tinuta vestimentara, iar atentia pentru aceste detalii trebuie sa fie decisiva.

Daca in alegerea vestimentatiei am tinut cont de unele reguli , si in cazul accesoriilor se aplica aceleasi reguli de stil.

O tinuta impecabila poate fi completata de accesorii de calitate, precum cravata/papionul, ceasul si butonii.

Butonii, accesorii care completeaza cu succes tinuta masculina, se aleg dupa criteriul cromatic si forma, iar in contrast cu camasa vor da o nota de eleganta si atitudine.

Alegerea cravatei pentru costum, unul din simbolurile inconfundabile ale stilului rafinat si exclusivist, trebuie sa fie inspirata.  Acest accesoriu intregeste aspectul final al unei tinute.

Calitatea Caravatei poate fi usor recunoscuta dupa textura materialului si cusatura manuala din interior. Aceleasi criterii pot fi aplicate si in alegerea papionului.

Dincolo de notiunea de bun gust, ceasul de mana este o expresie a personalitatii. Trebuie sa se integreze in ansamblul tinutei, este un detaliu care adauga o nota de distinctie.

Atunci cand achizitionam un ceas trebuie sa ne gandim unde si cand il vom purta.

 Daca alegem un ceas pentru ocazii speciale, ar trebui sa fie clasic, cu o curea din piele, si sa fie potrivit cu celelalte accesorii.

Speram ca acest articol ti-a oferit inspiratie, iar magazinul din care poti alege toate aceste Accesorii este Bocane.ro.

Cumparaturi placute!

Comentarii

Adauga un comentariu