Inspiratie pentru Alegerea Accesoriilor

Modul in care ne imbracam si ne accesorizam tinutele, spune foarte multe despre noi si personalitatea noastra, despre bunul gust si nu in ultimul rand despre felul unic de a fi.

A avea o garderoba cat mai bogata este idealul fiecarei doamne, uneori avem o pasiune pentru posete, alteori pentru pantofi, bijuterii, dar cel mai important lucru este cum le asortam.

Putem spune despre o tinuta ca este accesorizata corespunzator, atunci cand bijuteriile  ne completeaza stilul si personalitatea, iar impactul vizual este unul reusit.

Perlele sunt printre preferintele doamnelor, confera unei tinute o nota de eleganta speciala, o rochie simpla poate primi un aer nobiliar prin simpla lor prezenta. O bijuterie cu perle poate fi purtata la ocazii formale, dar si la birou alaturi de o tinuta office, creand o imagine chic.

Si bijuteriile din argint pot fi asortate cu usurinta mai multor stiluri si tinute.

Orice Doamna a carei activitate impune o tinuta casual, va fi fericita sa poarte o bjuterie care sa o faca remarcata.

Sugestia Bocane - Inel de Argint, si cum un strop de culoare poate da viata tinutei, o esarfa din matase ar putea completa fericit aceasta alegere!

Bocane are placerea de a va oferi o gama variata si surprinzatoare de accesorii, care pot deveni “punctul pe I” al oricarei tinute.

Comentarii

Adauga un comentariu