Cupoane Cadou - noul Trend in Cadouri

Intr-adevar, diversitatea este ceea ce ne face interesanti, atractivi si... personali. 

Oricat de mult ne dorim sa cunoastem pe cineva, atunci cand trebuie sa alegem un cadou constatam ca nu este chiar atat de simplu. De cele mai multe ori, incercam sa alegem un produs care corespunde gusturilor destinatarului cadoului nostru, dar care, de fapt , ne place noua.

Noul concept al Cuponului Cadou a devenit un adevarat trend, pentru ca ofera trei avantaje, absolut necesare unui cadou: pastreaza traditia oferirii unui cadou, este un obiect frumos ambalat, pe care il poti oferi; apoi, este cu siguranta ceea ce isi dorea destinatarul cadoului, pentru ca el este cel care isi alege cadoul final; si nu in ultimul rand, ofera surpriza placuta a alegerii - o gama de produse minunate din care destinatarul isi poate alege ceea ce isi doreste.

Este simplu: tu alegi unul dintre cupoanele disponibile, in valoare de 200, 400, 600 sau 800 Lei. Primesti cuponul elegant ambalat, prin curier rapid, gratuit. Il oferi, iar destinatarul isi poate alege orice produse de intreaga valoare, pentru ca livrarea este gratuita si pentru el.

Afla mai multe despre ce inseamna si cum functioneaza un Cupon Cadou citind detaliile produsului din categoria Cupoane Cadou.

Cumparaturi placute de cadouri!

Postat la Cadouri Corporate, Idei de Cadouri 2012-04-26

Comentarii

Adauga un comentariu