AFILIERE

 

Ce inseamna Afilierea?

Pe internet, afiliere a devenit un cuvant destul de des utilizat in ultimul timp, care desemneaza o persoana care isi utilizeaza resursele proprii pentru a promova un site / produs / magazin. In schimbul eforturilor depuse, afiliatul primeste de la respectivul magazin / site, diverse beneficii - de la comisioane in bani pana la produse sau link-uri catre site-ul sau blogul sau.

 

De ce as dori sa devin Afiliat Bocane?

Simplu! Daca tie iti plac accesoriile Bocane, cu siguranta le vor placea si altor oameni. Atunci ai sansa ca acesti oameni sa afle despre Bocane de la tine. Si, bineinteles, asta iti poate aduce si profit.

 

Cum pot deveni Afiliat Bocane?

Foarte simplu! Noi avem un parteneriat incheiat cu portalul de afiliere PiataDigitala.ro, care asigura urmarirea conversiilor realizate prin sistemul de afiliere. Poti afla mai multe despre cum functioneaza sistemul de afiliere accesand Lista motivelor pentru a deveni afiliat Piata Digitala.

Poti deveni afiliat Bocane daca:

Am un Site sau un Blog - daca decizi sa ne promovezi prin site-ul sau blog-ul tau, exista o serie de posibilitati:

  • Poti posta unul dintre bannerele Bocane disponibile pentru afiliatii PiataDigitala.ro sau ne poti contacta pentru a ne solicita un banner personalizat, potrivit site-ului sau blog-ului tau.
  • Poti prelua feed-ul de produse Bocane: asta inseamna ca poti afisa produsele noastre pe site-ul tau (toate sau numai o parte din ele).
  • Poti scrie articole despre noi, sau poti pune link-uri catre Bocane.ro.

 

Am un comparator de preturi / mall online - poti alege intre promovarea prin afiliere, sau ne poti contacta pentru a discuta termenii unei eventuale colaborari.

Am un site care promoveaza reduceri - contacteaza-ne! Cu siguranta vom putea stabili impreuna o colaborare cu rezultate foarte bune pentru ambele parti.

 

Ce am de castigat?

Comisioanele oferite afiliatilor sunt afisate in campaniile valabile pentru fiecare dintre cele doua retele de marketing afiliat.

  

Ai intrebari? Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Actualizat 16.01.2015