Produse Premium, Manufacturate in Romania
aprecierea clientilor 4.9 ★★★★★
plata in 3 rate cu 0% dobanda prin KLARNA
Mergi la continut

Nu este in nici un caz pielea pe care suntem obisnuiti sa o atingem in fiecare zi atunci cand ne incaltam sau ne asezam pe o canapea confortabila. Este Acea piele!  Cea pe care o admiram in creatiile marilor case de moda, si pe care o asociem cu luxul promovat de acestea.

Si avem si de ce sa admiram si sa ne dorim in secret un obiect cat de mic creat din Piele de Aligator. Frumusetea ei este in primul rand unica. Nu exista doua obiecte din acest tip de piele care sa arate la fel – incretiturile, solzii, textura sunt unice si specifice fiecarei bucatele din Piele de Aligator. Asa ca atunci cand ai in sfarsit si tu accesoriul tau din aceasta piele poti fi sigur ca este diferit de oricare altul, pur si simplu unic.

Pe langa frumusetea ei absolut speciala, aceasta piele ofera accesoriilor si o rezistenta aparte – luati in considerare ca pentru un cost, intr-adevar, nu chiar mic, primiti un obiect care poate fi pastrat si admirat pentru multe zeci de ani, daca este ingrijit corect.

Bocane.ro ofera in colectia noua 2011 accesorii admirabile din piele exotica, printre care siportofele din Piele de Aligator.

Nu trebuie decat sa iti alegi preferatul tau!

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate