Cum se Lucreaza o Curea de Ceas Custom pentru IWC
Produse Premium, Manufacturate in Romania
aprecierea clientilor 4.9 ★★★★★
plata in 3 rate cu 0% dobanda prin KLARNA
Mergi la continut

Multi dintre clientii nostri isi doresc o curea de ceas lucrata special pentru ceasul lor. Pentru ca isi pot alege pielea, cusatura si o multitudine de alte detalii atat de importante pentru purtatorii de ceas, cum sunt tipul de prindere la ceas, grosimea curelei sau un profil bombat.

Unele dintre aceste proiecte sunt complexe si captivante, si isi creeaza propria lor poveste, pe masura ce se desfasoara in mainile pricepute ale artizanului Bocane.

Am lucrat aici o noua curea pentru un ceas IWC, care a necesitat recuperarea insertiilor din vechea curea, datorita sistemului de prindere complex al ceasului, cu decupaj interior.

Recuperarea insertiilor din cureaua veche

In prima etapa, colegul nostru a recuperat insertiile din cureaua veche, indepartand pielea uzata, apoi a slefuit si a indepartat toate urmele de adeziv de pe insertii.

 

Pregatirea pielii pentru cureaua de ceas IWC

Apoi a pregatit si a adus la grosimea necesara pielea full grain intr-o nuanta spectaculoasa de albastru antichizat, aleasa de client pentru noua sa curea de ceas. Daca iti place aceasta curea de ceas albastra, poti vedea mai multe modele pe stoc in magazinul Bocane.

 

Pielea ia forma curelei de ceas

A lipit cu grija pielea si i-a dat forma, pentru a acoperi perfect insertia si a obtine aspectul dorit pentru cureaua de ceas. Pentru ca insertia avea deja gauri pentru cusatura, fiecare perforatie a fost punctata in piele exact in acelasi loc unde s-a aflat si pe cureaua originala. 

 

Pielea este intoarsa pe margini si slefuita

Marginile pielii au fost intoarse in interior si slefuite cu grija, pentru a nu afecta forma finala a curelei.

  

Aproape o curea de IWC

Deja  incepe sa semene cu o curea de ceas, nu? 😊

 

Cred ca sunteti deja curiosi cum arata rezultatul final, asa ca nu va vom mai tine in suspans:

Cureaua de ceas este gata sa fie montata pe ceas

Daca v-a placut acest scurt episod, mai vizitati-ne, va vom mai impartasi si alte secrete ale lucrului cu pielea, unul dintre cele mai frumoase mestesuguri, daca ne intrebi pe noi! 

Articolul Anterior Urmatorul Articol

0 comentarii

Comenteaza

Comentariilr trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Disponibilitate