Ce Spun Clientii Nostri:

Calitate
"Produsul achzitionat arata exact ca pe site si pare de calitate (azi l-am primit). Modalitatea de ambalare este originala si foarte placuta. Au fost niste mici probleme cu livrarea (intarziere 2 zile), dar a fost din vina curierului, iar comunicarea cu reprezentantii bocane a fost ireprosabila si problema a fost rezolvata. Recomand si sunt sigur ca voi mai comanda!"
Serhan
19-01-2017

Verighetele de Argint

Verighete de Argint

Verighetele sunt simbolul unei promisiuni catre cel drag - dragoste, respect si bucuria de a fi impreuna pentru totdeauna.

Ele nu sunt simple bijuterii de argint pe care le porti din cand in cand, sunt accesoriile care vor reprezenta viata in cuplu.

Rochia de mireasa, aranjamentele florale, marturiile, toate aceste elemente sunt importante, dar in final doar Verighetele sunt cele care vor insoti pasii vietii, amintind de juramantul iubirii.

Ele trebuie sa contureze stilul si personalitatea mirilor - accesorizate cu pietre sau simple, sunt Bijuterii pentru El si Ea pline de simbolistica si importanta.

Sunt bijuterii care vor fi purtate in fiecare zi, asadar marimea si modelul acestora trebuie sa fie alese cu grija, sa se potriveasca stilului de viata, si sa fie confortabile.

Afla mai multe despre Noua Colectie de Bijuterii, accesand sectiunea Verighete de Argint!

Postat la Stil Masculin, Stil Feminin 2013-07-08

Comentarii

Adauga un comentariu