Menu

Catalog

Fabricat in v
Brand v

Cauta in Blog

Ce Spun Clientii Nostri:

Despre Bocane
"Sunt foarte multumita de promptitudinea si profesionalsimul celor de la Bocane. Pe langa aceste avantaje, calitatea produselor reprezinta, de fapt, principalul criteriu care ma determina sa ii recomand cu placere!"
Sorina Eni
27-02-2015

Bijuterii de Argint

Bijuterii de Argint

Bijuteriile de Argint sunt accesorii ce infrumuseteaza si dau stil vestimentatiei. Argintul poate fi purtat atat in timpul zilei, cat si la ocazii speciale. Cum alegem bijuteria perfecta? Sa tinem cont de sezonul in care va fi purtata bijuteria, stilul vestimentar, evenimentul la care participam... Magazinul Bocane ofera cu placere clientelor sale Bijuterii potrivite pentru fiecare moment si ocazie.


 • Nou

  Bratara Bocane cu Frunze din Filigran de Argint

  Cu un delicat aer vintage, datorat modelului de inspiratie florala si finisarii antichizate a argintului, Bratara de Argint Filigranat prezentata este alegerea perfecta pentru o doamna cu suflet de artista! Fiecare Bijuterie de Argint este livrata in ambalajul elegant pentru cadou.
    54900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Inel Ajustabil de Argint Bocane cu Agat Verde cu Violet

  Inelul de Argint prezentat adauga stralucirii fine a Argintului farmecul pietrei de Agat Verde cu Violet. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou ce nu va fi uitat curand! Aceasta incantatoare Bijuterie de Argint este prezentata...
    18200 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Set de Argint Bocane, Cercei si Pandantiv cu Agat Verde...

  Pandantul si Cerceii de Argint din imagini adauga stralucirii fine a Argintului farmecul pietrei de Agat. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou superb, care nu va fi uitat curand! Aceste incantatoare Bijuterii de argint sunt...
    30900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Inel Ajustabil de Argint Bocane cu Ametist Violet

  Inelul de Argint prezentat adauga stralucirii fine a Argintului farmecul pietrei de Ametist Violet. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou ce nu va fi uitat curand! Aceasta incantatoare Bijuterie de Argint este prezentata in...
    18200 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Set de Argint Bocane, Cercei si Pandantiv cu Ametist Violet

  Pandantul si Cerceii de Argint din imagini adauga stralucirii fine a Argintului farmecul pietrei de Ametist Violet. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou superb, care nu va fi uitat curand! Aceste incantatoare Bijuterii de...
    30900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane cu Scoica Motherpearl Alba

  Iata o pereche simpatica de Cercei din Argint ornamentati cu Scoica Motherpeal Alba!Aceste bijuterii delicate din argint sunt perfecte pentru accesorizarea unei tinute de zi. Stralucirea fina a scoicii si modelul delicat, in forma de lacrima, le ofera o delicatete romantica. Fii asa cum iti doresti!
    8890 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei din Argint Bocane cu Cristale Negre

  Cerceii stilati din Argint, ornamentati cu Cristale  Negre sunt un accesoriu deosebit.Delicatetea acestor cercei si stralucirea contrastanta a cristalelor vor atrage priviri admirative.Aceste bijuterii de Argint cu Cristale pot fi un cadou incantator sau o alegere excelenta pentru accesorizarea unei tinute elegante.
    15347 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane cu Piatra Ametist Violet

  Cercei Eleganti din Argint cu Ametist, cu design subtil. Un accesoriu care aprinde pasiuni.
    16896 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane cu Perle de Cultura Albe

  Cerceii de Argint cu Perla Alba sunt un accesoriu delicat, cu un design surprinzator si modern. Sunt un accesoriu potrivit pentru tinute elegante de zi si chiar pentru birou.
    16595 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane cu Motherpearl Ivoriu

  Cercei de argint cu Motherpearl, in nuante de ivoriu. Un accesoriu delicat, perfect pentru a fi purtat la birou sau la o tinuta de zi.
    9296 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane cu Millefiori Verde

  Cerceii de Argint cu Millefiori sunt accesoriul ideal pentru o iubitoare a frumosului boem, o fire jucausa si optimista. Aceste Bijuterii pot ornamenta o tinuta de zi cu note Flower Power sau pot aduce un aer romantic unei tinute usoare de seara.
    8500 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Lantisor cu Pandantiv Bocane de Argint, Cruciulita cu...

  Pandantivul de Argint de mici dimensiuni prezentat combina delicatetea Bijuteriei de Argint, stralucirea Zirconiilor si simbolul clasic al Cruciulitei. Iata o mica amuleta de argint care poate fi purtata in fiecare zi.
    14900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil
 • Nou

  Lantisor si Pandantiv de Argint Bocane, Cruciulita cu...

  Pandantivul de Argint de mici dimensiuni prezentat combina delicatetea Bijuteriei de Argint, stralucirea Zirconiilor si simbolul clasic al Cruciulitei. Iata o mica amuleta de argint care poate fi purtata in fiecare zi.

 • Nou

  Lantisor si Pandantiv de Argint Bocane, Elefant cu...

  Pandantivul delicat de Argint prezentat in imagini este insotit de un lantisor fin, la baza gatului. Ambele bijuterii sunt lucrate din Argint 925, placat cu Rodiu. Elefantul cu trompa ridicata este un cunoscut simbol norocos, iar delicatetea si stralucirea bijuteriei sunt irezistibile. Comanda acum Pandantivul Elefant de Argint cu Lantisor si iti va fi...
    11290 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Lantisor si Pandantiv de Argint Bocane, Bufnita Norocoasa...

  Pandantivul de Argint de mici dimensiuni prezentat combina delicatetea Bijuteriei de Argint, stralucirea Zirconiilor si simbolul norocos al Bufnitei. Iata o mica amuleta de argint care poate fi purtata in fiecare zi.
    13400 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Lantisor si Pandantiv de Argint Bocane, Trifoi Norocos cu...

  Pandantivul delicat de Argint prezentat in imagini este insotit de un lantisor fin, la baza gatului. Ambele bijuterii sunt lucrate din Argint 925, placat cu Rodiu. Trifoiul este un simbol al norocului si bucuriei, iar delicatetea si stralucirea bijuteriei sunt irezistibile. Comanda acum Pandantivul Trifoi de Argint cu Lantisor si iti va fi livrat in...
    9500 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Pandantiv de Argint Bocane cu Millefiori Cafeniu, in...

  Pandativul prezentat aici este un accesoriu vibrant, plin de feminitate. Forma de Fluture a pandativului (sau a pandantului, cum mai este numit) impreuna cu nuantele fine de cafea cu lapte fac din aceasta bijuterie de argint un accesoriu cu accente romantice. Produsul nu include lantisorul de Argint din prezentare, dar acesta poate fi comandat separat....
    16000 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Pandantiv de Argint Bocane cu Piatra Lunii Alba

  Pandantivul de argint cu Piatra Lunii este un accesoriu potrivit unei firi romantice. Subtilitatea acestei piese si piatra translucida, fascinanta, ii ofera un farmec potrivit unei plimbari sub clar de luna. Produsul nu include lantisorul de argint din prezentare, dar acesta poate fi comandat separat.
    13636 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Pandantiv de Argint Bocane cu Malachit Verde

  Pandantivul de Argint cu Malachit, cu un design modern este un accesoriu marcat de delicatete si culoare. Lantisorul de Argint din prezentare nu este inclus in pret, dar poate fi comandat separat. Comanda aceasta Bijuterie de Argint, va fi livrata in ambalajul elegant pentru cadou!
    16196 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Pandantiv de Argint Bocane cu Coral Rosu Aprins

  Pandantivul de Argint cu Coral Rosu, cu un model in forma de frunza este evidentiat de culoarea vie a Coralului Rosu, care va atrage priviri admirative. Acest accesoriu este ideal pentru a inviora o tinuta de zi sau pentru birou. Lantisorul de Argint nu este inclus, dar poate fi comandat separat.
    10182 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Pandantiv de Argint Bocane, cu Coral Rosu

  Pandantivul de argint cu Coral Rosu, cu accente antichizate, este o bijuterie plina de personalitate, iar culoarea vie a Coralului Rosu este exact detaliul care iti va inveseli ziua. Este o bijuterie pentru o fire vesela si vulcanica, la fel de aprinsa ca nuanta pietrei. Lantisorul de Argint nu este inclus, dar poate fi comandat separat.
    9100 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Colier Rozariu Bocane din Argint cu Piatra Ochi de Tigru

  O combinatie intre o bijuterie clasica, ornamentata cu Margelute de Ochi de Tigru, si utilitatea spirituala a unui rozariu, iata un accesoriu care te va insoti mereu. Ideal pentru a fi oferit ca si cadou, Rozariul-Colier de Argint este livrat in cutiuta pentru cadou.
    15900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Colier Rozariu Bocane din Argint cu Onix Negru

  O combinatie intre o bijuterie clasica, ornamentata cu Margelute de Onix Negru, si utilitatea spirituala a unui rozariu, iata un accesoriu care te va insoti mereu. Ideal pentru a fi oferit ca si cadou, Rozariul-Colier de Argint este livrat in cutiuta pentru cadou.
    15900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Colier Rozariu Bocane din Argint

  O combinatie intre o bijuterie clasica, ornamentata cu Margelute de Argint, si utilitatea spirituala a unui rozariu, iata un accesoriu care te va insoti mereu. Ideal pentru a fi oferit ca si cadou, Rozariul-Colier de Argint este livrat in cutiuta pentru cadou.
    17200 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Nou

  Cercei de Argint Bocane, cu Design Modern

  Eleganti, subtili si luminosi, Cerceii de Argint cu design modern sunt tot ceea ce iti poti dori de la accesoriile tale casual. Comanda-i acum si va fi placerea noastra sa iti oferim ambalajul elegant pentru cadou!
    8200 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercei si Pandantiv de Argint Bocane Placat cu Aur...

  Pandantul si Cerceii de Argint din imagini adauga stralucirii fine a Argintului placat cu Aur Rosé si a Zirconiilor farmecul pietrei de Crysoberil intr-o nuanta subtila de Albastru. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un stralucitor aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un...
    39300 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Lant de Argint Bocane Model Rotund

  Cel putin un Lantisor fin de Argint este un accesoriu absolut necesar pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos. Nimic nu scoate in evidenta mai bine un pandantiv elegant de argint decat un lant din Argint cu design fin. Nu uita sa alegi si un pandantiv din colectia Bocane impreuna cu aceasta bijuterie de argint!
    9796 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set de Argint, Pandantiv si Cercei Bocane, cu Zirconiu...

  Cu un aer usor clasic, elegant, acest Set de Argint este ornamentat cu Zirconii intr-o nuanta superba de Rubiniu si Marcasite. Potrivit unei tinute speciale, te va face sa te simti eleganta si te va bine-dispune. Bijuteriile Bocane sunta ambalate elegant, ideal pentru a fi oferite cadou.
    18449 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil
 • Marimi disponibile:
  14

  Inel de Argint Bocane Placat cu Aur Rosé si...

  Inelul din imagini adauga stralucirii fine a Argintului placat cu Aur Rosé si a Zirconiilor farmecul pietrei Albe de Crysoberil. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un stralucitor aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou superb, care nu va fi uitat curand! Aceasta...
    20500 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercei si Pandantiv de Argint Bocane Placat cu Aur...

  Pandantul si Cerceii de Argint din imagini adauga stralucirii fine a Argintului placat cu Aur Rosé si a Zirconiilor farmecul pietrei Albe de Crysoberil. Bijuteria este la fel de complexa si incantatoare ca si doamna sau domnisoara care o va purta. Adauga un stralucitor aer nobiliar tinutei cu o ocazie speciala sau ofera un cadou superb, care nu va fi...
    36500 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil
 • Marimi disponibile:
  13

  Set de Argint cu Perla de Cultura si Zirconii Albe Bocane...

  Setul de Argint prezentat - Inel, Cercei si Pandantiv - este lucrat din Argint si ornamentat cu Perle Albe de Cultura si Zirconii Albe. Modelul svelt este subliniat de stralucirea Argintului placat cu Rodiu. Modelul fin, delicat, este o alegere incantatoare pentru a oferi stralucire si eleganta unei tinute speciale. Acest Set de Argint este potrivit si...
    22600 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercei Lungi de Argint Rodiat Bocane, cu Zirconii Verzi...

  Iata o pereche de Cercei de Argint cu un design sofisticat si cu stralucire delicata, irezistibila! Linia fina si svelta, cu straluciri discrete a acestei bijuterii de argint nu te poate lasa indiferenta. Ofera tinutei de seara un strop de exuberanta si lasa-te admirata! Aceste incantatoare Bijuterii de argint sunt prezentate in ambalajul elegant,...
    9900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercei Lungi de Argint Rodiat Bocane, cu Zirconii Albe...

  Iata o pereche de Cercei de Argint cu un design sofisticat si cu stralucire delicata, irezistibila! Linia fina si svelta, cu straluciri discrete a acestei bijuterii de argint nu te poate lasa indiferenta. Ofera tinutei de seara un strop de exuberanta si lasa-te admirata! Aceste incantatoare Bijuterii de argint sunt prezentate in ambalajul elegant,...
    9900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercei si Pandantiv de Argint Bocane, Set, cu Zirconii...

  Culoarea si eleganta pura sunt ceea ce lipsea tinutei tale de astazi! Te vei indragosti iremediabil de acest Set de Argint cu Cercei si Pandativ cu Zirconii mari, intr-o nuanta superba de Violet, incadrate de Marcasite. Comanda-l chiar acum si ambalajul elegant  il va insoti, gratuit!
    28043 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set din Argint Bocane, Rodiat cu Cristale si Zirconii...

  Iata un Set cu Cercei si Pandantiv de Argint care pare sa atraga toata lumina in Cristalele sale somptuoase. Bucura-te de fatetele delicate si adauga un strop de exuberanta stralucitoare tinutei pentru o ocazie speciala! Aceste incantatoare Bijuterii de argint sunt prezentate in ambalajul elegant, oferit gratuit. Setul de Argint nu include lantisorul...
    30000 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set de Argint Bocane, cu Cercei si Pandantiv, cu Peridot...

  Ofera-ti bucuria unei bijuterii de argint speciale, cu acest Set cu Peridot! Finisajul usor antichizat al Argintului complimenteaza nuanta eleganta de verde a Peridotului, pentru a crea o bijuterie incantatoare, cu note Flower Power. Comanda acum setul de argint si iti oferim gratuit abalajul special!
    24797 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set din Argint Rodiat Bocane, cu Cristale Fumurii si...

  Setul cu Cercei si Pandantiv de Argint iti va atrage privirile de cand le va intalni pentru prima data!  Lasa-te cucerita de nuantele incantatoare in care se scalda Cristalele Fumurii, sustinute de linii zvelte de argint, impodobit cu Zirconii Albe. Aceste incantatoare Bijuterii de argint sunt prezentate in ambalajul elegant, oferit gratuit. Setul de...
    25600 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set din Argint Rodiat Bocane, cu Cristale Fumurii si...

  Stralucitor, somptuos, Setul cu Cercei si Pandantiv de Argint cu Cristale Fumurii si mici Zirconii Albe este o bijuterie pentru ocazii speciale. Fatetele delicate si nuantele incantatoare in care se scalda Cristalele, vor aduce cu siguranta un zambet luminos pe fata unei doamne sau domnisoare iubitoare de frumos. Zirconiile Albe adauga un plus de...
    25600 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil
 • Marimi disponibile:
  15

  Inel de Argint Bocane, cu Zirconiu Verde, Incadrat de...

  Piatra Triunghiulara de Zirconiu Verde Emerald are o stralucire superba in combinatie cu Argintul Inelului prezentat. Rasfata-te cu aceasta bijuterie incantatoare si cu ambalajul elegant, oferit gratuit! Ofera-ti o clipa de eleganta incantatoare!
    8900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set de Argint Bocane, cu Zirconiu Verde Emerald, Incadrat...

  Piatra triunghiulara, fatetata, de Zirconiu intr-o nuanta de Verde Emerald are o stralucire superba in combinatie cu Argintul! Setul de Argint Rodiat cu Cercei si Pandantiv, ornamentate cu Zirconii Verzi evidentiate de mici Zirconii Albe, este elegant si fin. Rasfata-te cu aceste bijuterii incantatoare si cu ambalajul elegant, oferit gratuit! Setul de...
    18300 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Set de Argint Bocane, cu Zirconiu Albastru Regal,...

  O personalitate dinamica si indrazneata trebuie exprimata. Si ce mod mai bun decat un Set de Bijuterii de Argint pline de viata si culoare, cu o inconfundabila nuanta de Albastru Regal? Accesorizeaza o tinuta de seara cu acest set si cu o nota de feminitate si gratie. Comanda acum Bijuterii de Argint Bocane pentru o adevarata experienta a elegantei!...
    18300 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Cercelusi de Argint Bocane, cu Trifoi Norocos

  Adorabili si jucausi, Cerceii de Argint prezentati sunt accesoriul de zi ideal pentru o femeie care stie sa isi pastreze mereu buna dispozitie. Iar modelul cu Trifoi cu siguranta va pastra mereu norocul aproape! Toate bijuteriile de Argint Bocane sunt marcate ANPC sau de producator pentru a certifica puritatea 925 a Argintului. Bijuteriile Bocane...
    7200 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil
 • Marimi disponibile:
  14

  Inel, Cercei si Pandantiv Bocane, de Argint cu Perle de...

  Setul de Argint prezentat - Inel, Cercei si Pandantiv - este lucrat din Argint placat cu Rodiu si ornamentat cu Perle Albe de Cultura si Zirconii Albe. Modelul fin, delicat, este perfect pentru mirese sau pentru a completa o tinuta speciala. Setul nu contine lantisorul din prezentare, dar acesta poate fi comandat separat. Toate bijuteriile de Argint...
    17900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Lantisor Delicat de Argint Bocane, Rodiat

  Lantisorul fin de Argint Rodiat prezentat in imagini este un accesoriu care iti va fi alaturi in fiecare zi! Nimic nu scoate in evidenta mai bine un pandantiv elegant de Argint decat un lant din Argint cu design clasic, subtire si delicat. Nu uita sa alegi si un pandant din colectia Bocane impreuna cu aceasta bijuterie de argint! Toate bijuteriile de...
    6900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Lant de Argint Bocane Model Rotund, Rodiat

  Cel putin un Lantisor fin de Argint Rodiat este un must-have pentru fiecare femeie! Nimic nu scoate in evidenta mai bine un pandativ elegant de argint decat un lant din Argint cu design fin. Nu uita sa alegi si un pandativ din colectia Bocane impreuna cu aceasta bijuterie de argint! Este placerea noastra sa livram acest produs impreuna cu ambalajul din...
    8299 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Bratara de Argint Bocane, cu Doua Siruri de Zirconii Albe

  O Bratara de Argint creata special pentru o ocazie deosebita, aceasta bijuterie este absolut superba! Modelul delicat va scoate in evidenta tinuta de ocazie si va incadra stralucitor incheietura mainii. Fiecare dintre Bratarile de Argint Bocane este livrata in ambalajul elegant, perfect pentru cadouri.
    24900 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Inel de Argint Bocane, cu Ornamente cu Rodiu Rosé, Ajustabil

  Modelul supradimensionat si ornamentul cu Rodiu Rosé al Inelului de Argint prezentat in imagini il recomanda ca o piesa cu totul speciala. Ornamentul cu "tinte" va imprumuta tinutei un aer usor punk, impertinent si energic. Marimea ajustabila il face o alegere excelenta pentru un cadou. Comanda acum Inele de Argint Bocane si cutiuta eleganta va fi...
    9990 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Colier Modern Bocane, din Argint Auriu Rosé

  Design-ul modern si finisajul cu Rodiu Auriu Rose sunt elegante, perfecte pentru a complimenta o rochita de cocktail, sau, de ce nu, o tinuta de zi indrazneata. Ornamentele cu "tinte" imprumuta un aer impertinent, punk, tinutei pe care o insoteste acest accesoriu. Comanda acum bijuterii de argint Bocane si vei fi placut surprinsa de ambalajul elegant in...
    21990 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Colier de Argint Bocane cu Ornamente cu Rodiu Rosé

  Un colier finut, la baza gatului, care poate fi purtat impreuna cu tinutele de zi, este un accesoriu incantator. Usor de combinat cu alte bijuterii, este totusi o bijuterie speciala. Comanda-l si il vei primi in cutiuta eleganta!
    10599 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Bratara Rozariu Bocane, din Argint

  O combinatie intre o bijuterie clasica, ornamentata cu Margelute de Argint, si utilitatea spirituala a unui rozariu, iata un accesoriu care te va insoti mereu. Ideal pentru a fi oferit ca si cadou, Rozariul de Argint este livrat in cutiuta eleganta!
    10590 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil

 • Bratara Rozariu Bocane, de Argint cu Perlute Albe de Cultura

    O combinatie intre o bijuterie clasica, ornamentata cu Perle in culoarea Fildesului si Argint, si utilitatea spirituala a unui rozariu, iata un accesoriu care te va insoti mereu. Ideal pentru a fi oferit ca si cadou, Rozariul de Argint este livrat in cutiuta eleganta!
    9599 Lei , TVA inclus
  Livrare Gratuita
  Disponibil